3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 16:30

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozsochy ukončily jarní spanilou jízdu Borů


Branky


41. P. Bureš , 65. L. Gál , 75. P. Bureš
0

Fotbalisté Borů na jaře vyhráli všechna svá tři utkání při skóre 12:0. Rozsochy je v tomto zápase vůbec nešetřili a  vyprovodili je tříbrankovou  porážkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V utkání, kdy se střetli dva ofenzivní týmy, byl vidět v Rozsochách výborný fotbal. Když už to vypadalo, že poločas skončí bez branek, odpískal rozhodčí Beneš pokutový kop. Domácí kanonýr Petr Bureš se nemýlil a poslal svůj tým do vedení. Po změně stran si vytvořili Bory několik příležitostí, ale výborný domácí brankář Svoboda byl vždy na místě. Rozsochy poté z rychlých protiútoků vstřelili dvě branky a definitivně zlomili odpor Borů na bodový zisk. Nejprve se trefil Luděk Gál a skóre uzavřel opět Petr Bureš.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy
Bohumil Prášil, trenér Rozsoch: Velmi kvalitní soupeř. Utkání rozhodly dva okamžiky ze druhého poločasu, kdy domácí brankář Svoboda vychytal Špačka a z následující akce jsme dali důležitý druhý gól.

TJ Družstevník Bory
Jan Fňukal, trenér Borů: Bez komentáře



Sestavy


TJ Rozsochy
O. Svoboda [-] - J. Zítka [-] , L. Gál [-] , E. Šibor [-] , A. Bureš [-] (82. B. Pazdera [-] ) - V. Ambrož [-] , L. Andrejs [-] , J. Kalvoda [-] , V. Šafránek [-] (86. J. Nebola [-] ) - P. Bureš [-] (89. M. Jelen [-] ) , I. Šťastný [-] (74. J. Smolka [-] )

TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - J. Pol [-] , J. Netolický [-] , J. Netolický [-] , A. Pol [-] - M. Ochrana [-] , J. Kujal [-] (46. J. Dvořák [-] ) , V. Chalupa [-] , M. Špaček [-] - M. Vávra [-] , V. Beran [-]

ČK: 76. J. Netolický .
Hráči zápasu: O. Svoboda , E. Šibor .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.