Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 16:00

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pavel Kříž rozhodl hattrickem o výhře Radešínské Svratky


Branky


0

V souboji dvou celků z opačných pólů tabulky se hrál výborný fotbal, který rozhodl rozdílový hráč utkání Pavel Kříž. Domácí proto i nadále vedou tabulku o dva body před Hamry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté domácí v úvodu přitlačili a vytvořili si územní převahu bez větších šancí. Domácí podnikali rychlé kontry a z jednoho z nich se prosadil Kachlík. Poté se hra vyrovnala. Po chybě domácích vyrovnal Jinek. Domácí dvěma slepenými góly strhli vedení na svoji stranu, ale po chybě domácího brankáře Šebka hosté snížili.  Ve druhém poločase začali aktivněji hosté, kteří chtěli vyrovnat, domácí je do větších šancí nepustili a po zvýšení na konečných 4:2 utkání kontrolovali až do konce.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Michal Strachoň, trenér Radešínské Svratky: Bojovné utkání rozhodl Pavel Kříž třemi brankami. Hosté předvedli výborný výkon a myslím si, že si nezaslouží být na posledním místě.

TJ Pohledec
Michal Laštovica, trenér Pohledce: Vyrovnané, bojovné utkání dnes jsme si zasloužili bod.



Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
R. Šebek [-] - O. Hudeček [-] , J. Janů [-] , L. Kachlík [-] , V. Šacl [-] - M. Pekárek [-] , M. Šacl [-] , M. Mužátko [-] , J. Dvořák [-] (88. J. Nejedlý [-] ) - I. Plhal [-] (86. O. Havlíček [-] ) , P. Kříž [-] (74. R. Havránek [-] )

TJ Pohledec
D. Brambora [-] - O. Žák [-] , V. Šaroun [-] , L. Pejchal [-] , B. Puchýř [-] (66. M. Fajmon [-] ) - A. Jinek [-] ( Z. Pestr [-] ) , D. Bártek [-] (83. L. Novotný [-] ) , J. Mikeš [-] , P. Bukáček [-] - M. Homolka [-] , L. Ondráček [-]

ŽK: 45. I. Plhal .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.