0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staňkov vyhrál v Boru a navýšil svůj náskok na čele


Branky


12. J. Šimůnek , 26. T. Tlustý , 68. T. Tlustý (p.)
14

Lídr tabulky ze Staňkova vyhrál na hřišti o záchranu bojujícího Boru 3:0 a tři kola před koncem soutěže má náskok tří bodů na dvojici Bělá – Meclov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Staňkov se v první půli dvakrát prosadil

Utkání bylo velmi důležité pro oba týmy. Bor potřebuje k záchraně bodovat, bez ohledu na to, s kým hraje a Staňkov si chtěl napravit reputaci po týden staré vysoké prohře v Meclově. A hosté byli od začátku lepším týmem. Hned v úvodních minutách se dostali do velkých příležitostí Voves a Tlustý, ale brankář Žalud ještě zůstal nepřekonán. Ve 12. minutě už ale kapituloval. Po Drudíkově přihrávce se dostal v šestnáctce k míči Jakub Šimůnek, který zamířil ke vzdálenější tyči. Domácí poté mohli srovnat stav, ovšem jejich stoprocentní příležitost zůstala nevyužita a ve 26. minutě se tak opět měnilo skóre na druhé straně. Pověst kanonýra potvrdil Tomáš Tlustý, jenž se prosadil hlavičkou po rohovém kopu. Bor už do přestávky nijak odpovědět nedokázal a tak se šlo do šaten za stavu 0:2.

Hostující výhru potvrdil z penalty Tlustý

Ve druhé půli se ještě domácí mohli vrátit do hry, ale nedokázali využít ani druhou nadějnou příležitost. Zásluhu na tom měl především obránce Drudík, jenž stačil borskému fotbalistovi čistě vypíchnout míč. Jinak byl Staňkov aktivnější a v 68. minutě opět ukázal své kvality Tomáš Tlustý. Nejlepší střelec soutěže si totiž došel pro penaltu, kterou sám s přehledem proměnil. Poté už hosté v poklidu dovedli utkání do vítězného konce.

 

Bor si tak v boji o záchranu nepřilepšil. To Staňkov může kromě tří bodů těšit také ztráta Meclova, který si přivezl z Dlouhého Újezdu jen bod.



Ohlasy k zápasu



FK Staňkov
Ondřej Bauer (místopředseda klubu): Do Boru jsme jeli s obavami, jelikož domácí jsou třetí od konce a hrají o všechno. Trochu strach jsme měli i z jiných vlivů, což se nakonec nepotvrdilo a také jsme byli zvědaví, jak se dáme dohromady po výbuchu v Meclově. Nakonec bylo vše v pohodě a zápas se od začátku odvíjel v náš prospěch. Domácí si v první půli vytvořili jedinou vyloženou šanci, za stavu 1:0, jinak jsme to měli pod kontrolou. Řekl bych, že jsme získali zasloužené tři body. Meclov ztratil dva body na hřišti doma silného Dlouhého Újezdu, to znamená, že si ve zbývajících třech zápasech můžeme dovolit i jednou remizovat.



Sestavy


TJ Sokol Bor
P. Žalud [-] - J. Andrle [-] , M. Hocmann [-] , D. Jutka [-] , J. Stránský [-] , P. Zeman [-] , J. Maczko [-] (65. T. Barna [-] ) , J. Pokorný [-] , J. Zeman [-] , F. Pták [-] (81. J. Boško [-] ) , J. Burda [-]

FK Staňkov
L. Jánský [-] - V. Voves [-] (83. A. Kolros [-] ) , T. Tlustý [-] , V. Záhoř [-] (74. D. Moisiuk [-] ) , J. Kubina [-] , O. Hrdina [-] (61. V. Mifek [-] ) , J. Šimůnek [-] (85. T. Doležal [-] ) , D. Drudík [-] , P. Gust [-] , F. Dolejš [-] , J. Vrba [-]

ŽK: 28. J. Zeman , 49. D. Jutka , 52. J. Pokorný , 68. J. Stránský , 70. M. Hocmann - 66. J. Šimůnek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Burda Václav - RUDA Daniel, KLIK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Kdyně 1920 | Plzeňský | Domažlice

Tip: výhra hostů

Martin Augustin

Expert: Jevgenij Čižikov
Tip experta: remíza

Pro domácí je každý bod důležitý k záchraně. Pokud Staňkov předvede stejný výkon jako proti nám, tak to bude mít těžký.

Tip: výhra hostů