0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2015 15:30

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bory po druhé na jaře vyhrály venku,tentokrát v Pohledci


Branky


0

Fotbalisté Pohledce klesli po domácí prohře na poslední místo v tabulce okresního přeboru

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důležitý zápas v boji o záchranu nakonec vyzněl jasně pro hostující Bory. První poločas byl v poli vyrovnaný, oba soupeři spíše hrozili ze standardních situací, ale obě obrany byli pozorné a gól nepadl. Od začátku druhého poločasu přitlačili hosté domácí tým a po sérii standardních situací se po rohu trefil Špaček. Domácí tým v této pasáži vypadl ze hry a hosté přidali v rychlém sledu další dvě branky. Během deseti minut hosté třikrát skórovali a rozhodli o svém zaslouženém vítězství. Domácí tým se v závěru snažil alespoň kosmeticky upravit skóre, ale v největší šanci neuspěl Puchýř. 



Ohlasy k zápasu


TJ Pohledec
Michal Laštovica (Pohledec): Bohužel jsme nenavázali bojovností a nasazením na první zápas. Soupeř byl lepší a zaslouženě vyhrál. V prvním poločase jsme standardní situace zvládli ubránit, ve druhém se nám to už nepovedlo. Pokud za celý zápas vystřelíme pouze jednou na branku, tak na vítězství pomýšlet nemůžeme. Opět nás podržel gólman Brambora. Nechci se vymlouvat na absence v sestavě, ale je jich skutečně hodně a na hře se to projevuje. Snad se do dalšího zápasu dáme zdravotně dohromady.

TJ Družstevník Bory
Jan Fňukal (Bory): První poločas byl vyrovnaný, ve druhém jsme měli více ze hry, více jsme drželi míč na kopačkách a proměnili jsme svoje šance.



Sestavy


TJ Pohledec
D. Brambora [-] - L. Jambor [-] (46. M. Lukeš [-] ) , P. Bukáček [-] , V. Šaroun [-] , L. Pejchal [-] - J. Mikeš [-] (75. M. Pestr [-] ) , D. Bártek [-] , A. Jinek [-] , B. Puchýř [-] - M. Fajmon [-] (54. Z. Pestr [-] ) , L. Ondráček [-] (80. L. Novotný [-] )

TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - P. Burian [-] , J. Netolický [-] , J. Netolický [-] , A. Pol [-] - M. Ochrana [-] , A. Novotný [-] , J. Dvořák [-] (78. T. Brodský [-] ) - M. Vávra [-] , V. Beran [-] (76. V. Chalupa [-] ) , M. Špaček [-]

Hráči zápasu: D. Brambora - M. Špaček , M. Ochrana .
Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.