FOTO: Staňkov si proti Kozolupům zastřílel a vrátil se do čela tabulky


Branky


26. J. Kubina , 43. P. Gust , 47. T. Výrut , 60. J. Vrba , 66. J. Šimůnek , 68. V. Záhoř - 73. J. Čech , 79. V. Sláma
0

Fotbalisté Staňkova si zlepšili náladu po vysoké porážce Bělé. Tentokrát naopak nadělili šestigólovou pomlázku Kozolupům. Domácí vedli v průběhu druhé půle už 6:0 a náladu jim nemohly zkazit ani dva čestné zásahy soupeře ve zbytku duelu. Staňkov se navíc díky vítězství 6:2 vrátil na pozici lídra tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Staňkovští se v první půli dvakrát prosadili

Fotbalisté Staňkova odstartovali jaro porážkou 2:5 v Bělé. Na velikonoční neděli tak chtěli dokázat vlastním fanouškům, že přes zimu fotbal hrát nezapomněli. A to se hned od začátku projevovalo. Staňkov totiž začal utkání náporem. Kozolupy tlaku soupeře statečně odolávaly pětadvacet minut, ovšem pak už jejich defenziva dovolila skórovat Josefu Kubinovi. Do přestávky se pak domácí prosadili ještě jednou. Ve 43. minutě zvýšil na 2:0 kapitán Pavel Gust.

Domácí si po přestávce otevřeli střelnici

Jestliže se v prvním poločase Kozolupy poměrně dlouho držely, tak po přestávce už hrál jen Staňkov. Hned ve 47. minutě definitivně zlomil odpor hostí Tomáš Výrut. A pak přišla gólová smršť. Během osmi minut se totiž trefili také Josef Vrba, Jakub Šimůnek a také střídající dorostenec Václav Záhoř. Domácí tak vedli již 6:0. Za rozhodnutého stavu si mohli Staňkovští dovolit poslat do hry i další hráče v dorosteneckém věku, které měli na lavičce a do hry se tak přeci jen dostaly i Kozolupy. Ty toho v posledních dvaceti minutách využily alespoň ke korekci stavu. Nulu na kontě domácího gólmana nejprve zrušil Jakub Čech a v 79. minutě uzavřel skóre duelu Vojtěch Sláma.

 

Staňkov v příštím kole vyráží do Dlouhého Újezdu. Kozolupy čeká důležitý záchranářský souboj s Borem.



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Ondřej Bauer (místopředseda klub: Od začátku se hrálo za našeho neustálého tlaku, byť to bylo do nějaké 25. minuty stále 0:0. Do přestávky jsme dali dva góly, ale mohli jsme jich vstřelit i víc. Oni měli snad jednu nebo dvě střely. V úvodu druhého poločasu jsme to tam už sázeli, bylo to jen na jednu branku. Poté tam náš trenér postupně poslal všechny dorostence z lavičky. To se na hře projevilo, soupeř dvěma góly snížil a měl i další šance. My ale také, takže to klidně mohlo skončit 8:3, 9:4. U nás je nezvyklé, že když dáme šest gólů, tak se na nich podílí šest různých střelců. Většinou náš kanonýr Pavel Tlustý zaznamená minimálně hattrick, ale tentokrát to nebyl jeho den. Ale na tom nezáleží, naopak je pozitivní, že si ty zásahy rozdělili jiní.




Počet diváků: 80. Rozhodčí: Rubáš Jakub - KULHÁNEK Milan, VELÍŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.