FOTO: V souboji nováčků byly úspěšnější domácí Kozolupy!


Branky


2. P. Osvald (vl.) , 32. V. Sláma , 55. V. Sláma - 30. J. Řezníček
0

Fotbalisté Kozolup přehráli na úvod jara Klenčí výsledkem 3:1 a v tabulce 1.B třídy se po sobotě posunuli na osmé místo o skóre před svého soupeře. Pro oba celky důležitý zápas rozhodl dvěma zásahy Vojtěch Sláma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení už ve 2. minutě, pak rychle odpověděli na vyrovnání Klenčí

Úvod jara nabídl souboj nováčků. Kozolupy ztrácely na Klenčí tři body a chtěly se tak využít domácího prostředí k tomu, aby se na soupeře dotáhly. A k tomu vykročily hned ve 2. minutě, kdy nešťastně poslal míč do vlastní sítě bránící Petr Osvald. Inkasovaný gól ale První chodskou nijak nevykolejil a tak se hrál na velmi slušném terénu nadále vyrovnaný fotbal. To hosté podtrhli po půlhodině hry, kdy jim Jaroslav Řezníček zařídil vyrovnání. Hned o dvě minuty později si však Kozolupy vzaly vedení zpět. Jakub Čech zatáhl balón po křídle dopředu a po jeho centru překonal gólmana Paidara Vojtěch Sláma – 2:1. Za tohoto stavu se také odcházelo do kabin.

Sláma svým druhým gólem potvrdil výhru Kozolup

Hosté o přestávce jistě spřádali plány na to, jak skóre alespoň vyrovnat. V 55. minutě jim však zasadil další tvrdý direkt Vojtěch Sláma, jenž svou druhou trefou v utkání zvýšil už na 3:1. Zbytek utkání již kozolupští fotbalisté odehráli velmi dobře takticky, když svého snaživého soupeře nepustili k nebezpečnějšímu zakončení.

 

Fotbalisté Kozolup tak zvládli velmi důležité domácí utkání a za týden mohou vyrazit na hřiště favorizovaného Staňkova ve větším klidu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozolupy
Jakub Čech (hráč): Bylo to celkem vyrovnané utkání. Hrálo se kupodivu na dobrém terénu. My jsme se hned na začátku zápasu dostali po nepřehledné situaci v šestnáctce do vedení. Důležité bylo, že jsme rychle odpověděli na jejich vyrovnání. O přestávce jsme si připomněli, že i na podzim v Klenčí jsme po půli vedli 2:1 a pak tam 2:3 prohráli, a že dneska to nesmíme pustit. Zaplaťpánbůh jsme zvýšili na 3:1 a pak už soupeře nepustili do větší šance. Hned na začátku jara se hrálo o 6 bodů, jsme rádi, že jsme to takto zvládli.




Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - HAVRÁNEK Martin, BÍBA Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.