Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 16:30

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážek vysoko vyhrál


0

Fotbalisté Strážku udrželi výhrou první místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání měli výborný vstup hosté. Po dlouhém autu na vápno se trefil v páté minutě Jaroš 0:1. V deváté minutě se ocitl sám před brankářem Patloka a zvýšil na 0:2. Ve 25. minutě se po centru ze strany u zadní tyče nejlépe zorientoval Pekárek 1:2. V 38. minutě proměnil Patloka pokutový kop 1:3. Brankou do šatny poté zvýšil ranou pod břevno Christian 1:4. Po změně stran po skrumáži před brankou zvýšil Jaroš na 1:5. O pět minut později se prosadil domácí Koudelka a blafákem nedal brankáři šanci 2:5. V 79. minutě obdržel domácí Pekárek červenou kartu a musel se předčasně sprchovat. Přesilovku hosté využili a vstřelili dvě branky.Nejprve hlavou Lahodný a poté v 88. minutě završil Jaroš hattrick a uzavřel účet zápasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Křoví B
Lukáš Midrla, trenér Křoví B: Věděli jsme, že budeme hrát proti vedoucímu týmu tabulky. V zápase nás přehrávali. Přeji jim postup do třetí třídy s velmi mladým celkem.

TJ Strážek
Josef Cimbálník, hráč Strážku: Dnes to by jednoznačný zápas na jednu branku. Domácí můžou děkovat svému brankářovi , že výsledek neskončil větším rozdílem.



Sestavy


TJ Sokol Křoví B
P. Karmazín [-] - R. Kalvoda [-] , M. Kvasnica [-] , P. Kvasnica [-] , L. Mencler [-] - M. Nevídal [-] , P. Křístel [-] , P. Bartošek [-] , M. Kratochvíl [-] - L. Koudelka [-] , J. Pekárek [-]

TJ Strážek
J. Hanák [-] - J. Chocholáč [-] , S. Lahodný [-] , J. Melichar [-] , P. Kupský [-] - T. Müller [-] , T. Christian [-] , M. Svoboda [-] (67. P. Válek [-] ) , J. Patloka [-] - Z. Jaroš [-] , J. Cimbálník [-]

ŽK: 10. P. Bartošek , 22. M. Nevídal , 34. J. Pekárek , 55. P. Kvasnica , 69. L. Koudelka , 85. M. Kratochvíl . ČK: 79. J. Pekárek .
Počet diváků: 20.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.