3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 16:30

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Bohdalec porazil společensky unavenou Bobrovou B


Branky


0

Domácí Bohdalec si výhrou nad béčkem Bobrové upevnil vedoucí pozici. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Místní derby rozhodl druhý poločas. V první půli nedokázali domácí dát tři vyložené šance, i když šli hráči sami na bránu, nepodařilo se jim přesně zakončit. Hosté zahrozili jediným brejkem, ale golman Skryja skvěle zachránil domácí. Na začátku druhého poločasu prošel přes polovinu hřiště Jan Sklenář a se štěstím překonal hostujícího brankáře. Na to domácí dokázali dát další dvě branky zásluhou Jiřího Dostála a opět Jana Sklenáře. A v té chvíli bylo po zápase. Bohdalec si dokázal pohlídat výhru a s ní i první místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Bohdalec
Sklenář Stanislav, trenér Bohdalce: Domácí tým po třech vyložených a nevyužitých šancích nechal iniciativu hostům a mohl po prvním poločase prohrávat. V druhém však během deseti minut rozhodl zápas třemi rychlými góly. Zbytek utkání jsme si pohlídali.

TJ Sokol Bobrová B
Srnský Miloš, trenér Bobrové B: Den před zápasem proběhla bujará oslava místního patriota, kterému se narodila dcera. Podle toho vypadal výkon našeho týmu na hřišti. Soupeř se nemusel ani moc snažit, přesto domácí zaslouženě zvítězili.



Sestavy


TJ Jiskra Bohdalec
R. Skryja [-] - J. Ambrož [-] , M. Kučera [-] , T. Dostál [-] , J. Dostál [-] (65. R. Kamarád [-] ) - J. Sklenář [-] , K. Skoupý [-] , O. Follprecht [-] (80. D. Skryja [-] ) , L. Jaša [-] - P. Jaša [-] , F. Franěk [-] (70. R. Morkus [-] )

TJ Sokol Bobrová B
M. Smažil [-] - I. Hřebíček [-] , J. Trnka [-] , V. Smažil [-] , T. Hrbek [-] - M. Srnský [-] , T. Straka [-] , J. Koutecký [-] , P. Mikíšek [-] (46. J. Šindler [-] ) - I. Roháček [-] , J. Smažil [-]

Hráči zápasu: J. Sklenář .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.