5:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 16:00

19.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První klopýtnutí Vísky, v Kožlí dostala bůra


Branky


2. D. Mikula , 24. J. Matěna , 56. L. Pešek (p.) , 57. J. Matěna , 87. J. Matěna - 8. L. Fikar , 49. D. Kufr
12

Zápas týmů, kterým se na jaře daří velmi dobře byl k vidění v Kožlí. Podívanou nabídl pěknou, výsledek vcelku jednoznačný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly v samém začátku, vedení domácích

Čísla na ukazateli skóre se měnila zanedlouho poté, co sudí Grubner zápas vůbec zahájil. Již ve druhé minutě letěly ruce domácích radostí vzhůru, protože se trefil Mikula. Víska odpověděla zanedlouho, v 8. minutě srovnával Fikar. Další vývoj pak nabídl bojovnou a vyrovnanou hru, jejímž jediným gólovým plodem byl do konce poločasu zásah Matěny ze 24. minuty. Toto jméno si zapamatujte, ve druhém poločase o něm ještě uslyšíte. Nicméně do poločasu již branka nepadla a stav byl 2:1.

Rozhodly dva slepené góly

Druhá půle přinesla podobný obraz hry jako ta první. Hostím se ve 49. minutě podařilo vyrovnat na 2:2 zásluhou Kufra a zápas sliboval napínavou podívanou. Ke zlomu došlo v 56. minutě, kdy byla po faulu na Smítku odpískána penalta, kterou proměnil Pešek. O minutu později lovil hostující brankář míč ze sítě opět, překonal ho totiž Matěna, využivší pěkného centru do vápna. Domácím se tak podařilo odskočit na rozdíl dvou branek a tento odstup proti bojující Vísce udrželi až do samého závěru zápasu, kdy navíc všechny spekulace utnul Matěna, jenž dovršil hattrick a v 87. minutě tak dal hostím zcela jasně najevo, že dnes to bude z jejich strany bez bodu. Zápas skončil výsledkem 5:2 a Kožlí Vísce v tabulce odskočilo na rozdíl šesti bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Kožlí
Miloš Březina, sekretář: Vyrovnaný zápas na velmi dobré úrovni. Obě mužstva hrála ve vysokém tempu a bojovně. Několik nevyužitých vyložených šancí na obou stranách. Zápas rozhodly dva rychlé góly po poločase.

Sokol Víska
Radek Křivský, trenér: Oboustranně kvalitní fotbal na skvělém terénu. Bohužel jsme vytvořili až příliš mnoho chyb v obraně, které soupeř dokázal potrestat. Sami jsme několik vyložených příležitostí nevyužili.



Sestavy


SK Kožlí
M. Šafařík [-] - P. Cicvárek [-] , A. Příhoda [-] , K. Makovec [-] , J. Makovec [-] - J. Matěna [-] (88. M. Veselý [-] ) , M. Geher [-] , D. Mikula [-] , L. Pešek [-] - P. Janů [-] , J. Smítka [-] (51. V. Šťastný [-] ) -

Sokol Víska
Z. Lukeš [-] - L. Fikar [-] (78. A. Filip [-] ) , D. Kufr [-] , M. Benák [-] (46. R. Grund [-] ) , R. Hýbl [-] (70. T. Slavík [-] ) , P. Lacina [-] , R. Sadílek [-] , M. Houdek [-] , J. Krupička [-] (80. S. Kolář [-] ) , R. Sadílek [-] , J. Šlechta [-]

ŽK: 44. P. Cicvárek - 55. Z. Lukeš , 88. R. Sadílek .
Hráči zápasu: J. Matěna , J. Smítka .
Místo: Kožlí. Počet diváků: 49.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Dolejš

Expert: Adam Vostál
Tip experta: výhra domácích

Tady není co řešit, jednoznačně domácí.

Tip: výhra domácích

Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích