3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 16:30

23.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křížanov si připsal důležité tři body v boji o záchranu


Branky


0

Hodně dramatická je situace ve třetí třídě po výhře Křižanova na domácí půdě proti Jimramovu. V souboji o záchranu je tabulka hodně našlapaná a v závěrečných čtyřech kolech se máme určitě na co těšit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání ovlivnila 16. minuta utkání, kdy šel domácí hráč od půlky sám na branku Jimramova. Lukáš Zavadil zezadu fauloval a šel se předčasně sprchovat. Následný přímý kop domácí využili a ujali se vedení. Hosté nesložili zbraně a dvacet minut svého soupeře tlačili. Domácí spoléhali na brejky a jeden z nich využili před odchodem do kabin. Po přestávce měl Jimramov územní převahu, kterou korunoval brankou hlavou Nykodým a snížil na 2:1. Hned z rozehrání Křižanov potrestal chyby v obraně Jimramova a definitivně rozhodl toto důležité utkání.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Milan Broža, obránce Křižanova:: Náš výkon nebyl až tak dobrý, ale na tři body to stačilo.

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský, trenér Jimramova: V Křižanově se nám dlouhodobě nedaří, domácím jsme darovali tři góly a sami šance nevyužili. Za předvedený výkon jsme si body nezasloužili. Chtěl bych ocenit výkon rozhodčího Teplého.



Sestavy


SK FC Křižanov B
T. Král [-] - J. Stupka [-] , J. Klobása [-] , S. Mencler [-] (77. J. Uhlíř st. [-] ) , P. Štěpánek [-] (46. P. Kaštan [-] ) - J. Kolouch [-] (63. J. Uhlíř ml. [-] ) , M. Král [-] (55. M. Broža [-] ) , M. Burian [-] , J. Pavlík [-] - M. Vítek [-] , M. Částek [-] (34. D. Fendrych [-] )

TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - J. Štěrba [-] , P. Sedlák [-] , L. Zavadil [-] , O. Černý [-] - L. Buchta [-] , J. Buchta [-] , P. Nykodým [-] , L. Bednář [-] - Z. Novotný [-] , J. Prüger [-]

ŽK: 23. M. Burian , 44. M. Vítek , 88. J. Uhlíř ml. - 69. L. Bednář . ČK: 16. L. Zavadil .
Hráči zápasu: J. Kolouch - P. Sedlák .
Počet diváků: 20.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.