2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 16:30

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostře sledované derby vyhrál Vír


Branky


0

Derby mezi Rovečným a Vírem o druhé místo v tabulce sledovalo 100 diváků. Spokojenější odcházeli nakonec domácí fanoušci. Vír se přiblížil Rovečnému na rozdíl tří bodů a v tabulce se posunul na třetí místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci mohli sledovat typické derby. Obě mužstva se snažila hrát kombinačně. Převládala však nepřesnost a neklid na kopačkách. Po zbytek utkání se tak oba týmy uchylovaly spíše k nakopávaným dlouhým míčům. První branky se diváci dočkali po chybě ve středu pole. V akci dva na jednoho, domácí Rychlý nezaváhal. V druhém poločase domácí zvýšili na 2:0, když sám faulovaný David Šenkýř bezpečně proměnil pokutový kop. O pár minut později upravil skóre na 2:1 hostující Jiří Šenkýř  přízemní ranou z přímého kopu. Na posledních dvacet minut hostující Rovečné zatlačilo domácí tým do pokutového území. Vyrovnat se Rovečnému  již přes veškerou snahu nepodařilo.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Vír
Marek Matuška, trenér Víru: „Zápas jsme kontrolovali, přesto jsme se nakonec o vítězství strachovali do samého závěru.“

TJ Sokol Rovečné
Radovan Polách, trenér Rovečného: „Bez komentáře.“



Sestavy


Jiskra Vír
T. Piskač [-] - K. Řehoř [-] , M. Matuška [-] , I. Kadlec [-] , L. Viktorin [-] - R. Škrabal [-] (22. J. Smolík [-] ) , J. Rejda [-] , D. Lahodný [-] , J. Preisler [-] (79. A. Trefil [-] ) - O. Rychlý [-] , D. Šenkýř [-]

TJ Sokol Rovečné
M. Petr [-] - R. Doskočil [-] , J. Šenkýř [-] , L. Kozáček [-] (31. M. Dlouhý [-] ) , M. Bartoň [-] - M. Bartoš [-] , T. Prudký [-] , R. Kadlec [-] , V. Dlouhý [-] (78. J. Fousek [-] ) - M. Petr [-] , K. Jančík [-]

Hráči zápasu: J. Preisler - J. Šenkýř .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.