Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

4:1
(2:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Béčko Měřína zakončilo sezónu jednoznačnou výhrou


Branky


0

Jimramov zahrál na hřišti rezervy Měřína velmi špatně a odvezl si prohru 1:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Po vyrovnaném začátku, kdy se Měřín po několika šancích nemohl trefit prázdné branky, udeřil soupeř z rohového kopu a zásluhou Sedláka se dostal do vedení, které ale dlouho netrvalo. Ve 28. minutě se o vyrovnání skóre postaral svým důrazem Bumbálek. Po faulu na velkém vápně se v 41. minutě domácí ostrostřelec Pospíchal nechytatelnou střelou postaral o obrat - 2:1. Ve 44. minutě hostující faulovali domácího útočníka Bumbálka a rozhodčí nařídil pokutový kop, který zahrával domácí gólman Chvátal, avšak svojí lehkovážností neproměnil. Skóre se tedy do poločasu neměnilo. Ve druhé půli po mnoho šancích, dvou tyčkách a jednom břevně, se v 68. minutě prosadil Crkal a navýšil tím skóre na 3:1. V 80. minutě vystřídal Panáček a po krásné akci po pravé straně, kterou vytvořil Hrad a naservíroval mu před prázdnou branku - nešlo nedat. Stanovil tím konečné skóre zápasu na 4:1. 

   



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
Stanislav Bartušek, trenér Měřína B: Nemohu hodnotit, byl jsem společensky unaven a hráči si řídili zápas sami.

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský, trenér Jimramova: Závěr sezóny byl z naší strany čisté zoufalství. Pokud kluci nezačnou poctivě pracovat, zlepšení nepřijde. Musím přiznat, že takový přístup mě bere chuť do další práce.

Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
J. Chvátal [-] - T. Bumbálek [-] (46. R. Hošek [-] ) , M. Kožený [-] , T. Bačák [-] , V. Crkal [-] (80. F. Panáček [-] ) - Z. Zdvihal [-] (58. M. Coufal [-] ) , P. Pospíchal [-] (64. T. Hrad [-] ) , T. Uchytil [-] , J. Vokoun [-] - P. Král [-] (59. D. Hrůza [-] ) , D. Horák [-]

TJ Sokol Jimramov
O. Černý [-] - P. Nykodým [-] , J. Štěrba [-] , J. Holeš [-] , L. Bednář [-] - L. Buchta [-] , M. Pavelka [-] , V. Dostál [-] , Z. Novotný [-] - M. Dvořák [-] , P. Sedlák [-]

Hráči zápasu: T. Bačák - P. Sedlák , O. Černý .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.