Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 16:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Okříškách nakonec skočnila plichtou


0

V divokém utkání bohatém na branky, si nakonec oba týmy rozdělily po bodu. Po průběhu utkání jsou šťastnějším týmem domácí, kteří srovnali v nastavení z nařízené penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začali lépe hosté z Lipníku a po 25 minutách vedli 2:0. Domácí rezervě se podařilo snížit z penalty,ale poslední slovo měli v první půlce opět hosté, kdy je do dvoubrankového poločasového vedení dostal krásnou střelou Šťáva.
V druhém poločase měli navrch domácí a v 59. minutě snížili. Lipník však opět odskočil na rozdíl dvou branek po Šťávově sólu, který tak dokonal hattrick. Okříšky se za 3 minuty dostali zpět do zápasu, když se přímo z rohu trefil Ivoš Večeřa. Utkání rozhodlo nastavení, ve kterém hostující hráč fauloval Ryšavého a Bastl bezpečně proměněnou penaltou stanovil konečnou remízu.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
M. Ferdan [-] - T. Binka [-] , J. Jeřábek [-] , T. Večeřa [-] , F. Rampír [-] - K. Vostal [-] , R. Ryšavý [-] , I. Večeřa [-] , R. Dokulil [-] - O. Syrový [-] , V. Bastl [-]

Hajduk Lipník
M. Hagara [-] - T. Pokorný [-] , D. Lojka [-] , O. Svoboda [-] , M. Bambula [-] - A. Kisela [-] , T. Brabenec [-] , P. Pokorný [-] , F. Wortner [-] - R. Šťáva [-] , T. Kalay [-]

Hráči zápasu: V. Bastl - R. Šťáva .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.