4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 14:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakubov doma pokořil nepříjmený rezervní tým Náměště


Branky


0

Náměšť do utkání vstoupila laxně a prvních 30 minut utkání diktovali tempo hry domácí, kteří se dokázali prosadit z nařízené penalty. Poté stav srovnal střídající Rabušic, ale domácí dokázali vstřelit další 3 branky a body zůstávají v Jakubově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z Náměště přijel postarší, ale technicky dobře vybavený soupeř. Prvních 30 minut byli domácí lepším týmem, ale kromě šance Dvořáka po vysunutí Pacasem se do větších příležitostí nedostávali. Ve 32.minutě se prodral do vápna Benda byl zastaven faulem a z následné penalty s velkou dávkou štěstí poslal domácí do vedení Michal Dunkler. Poté domácí přestali hrát, fotbal se hrál v chůzi a hosté měli šance. Naštěstí pro domácí se Eliáš špatně zorientoval a zakončoval vedle a chybnou Klímovu rozehrávku napálil z voleje Sobotka těsně nad.

V druhé polovině Náměšť zatlačila soupeře, ale tím se otevřeli okénka v hostující obraně. Jenže Pacas po přihrávce Formana v jasné tutovce netrefil bránu a přišel trest, když se z dorážky prosadil střídající Rabušic.  Vrátit vedení mohl Jakubovu Kabelka, kterého uvolnil Pacas, ale samostatný nájezd nezakončil. Na 2-1 zvýšil nakonec Pacas po dorážce Kabelkovi střely. Následně se hostům zranil brankář, do brány musel jeden z obránců a hostě dohrávali v deseti. Vedení navýšil Kosmák po nahrávce Formana a skóre zápasu uzavřel povedenou střelou Kabelka.



Sestavy


Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - R. Kafka [-] , M. Dunkler [-] , T. Kosmák [-] , P. Dvořák [-] - P. Benda [-] , J. Smetana [-] (83. O. Nedvědický [-] ) , A. Pacas [-] (74. Z. Soukup [-] ) , M. Kabelka [-] - J. Forman [-] , M. Dunkler [-] (45. J. Urbánek [-] )

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
L. Pokorný [-] - T. Franěk [-] , J. Eliáš [-] , T. Raitmajer [-] , M. Veselý [-] - B. Nekuda [-] (38. T. Rabušic [-] ) , M. Sobotka [-] , P. Blažek [-] , Z. Sobotka [-] - J. Pospíšil [-] , O. Kohút [-]

Hráči zápasu: R. Kafka , M. Kabelka - J. Eliáš .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.