Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

24.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hředle předvedly parádní výkon, odneslo to Městečko


Branky


18

Hředle - Do Traverza arény zavítalo Městečko bez svých opor a ve dvanácti lidech, když chyběl Hadrava, Grill nebo Jiří Urban. I to hodně napomohlo k vysoké výhře domácích, kteří zejména v prvním poločase předváděli parádní výkon a mohli se radovat ze zasloužené výhry, která mohla být klidně vyšší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vodrážka zakončil poločas krásným gólem

Hned po dvou minutách se dostalo do velké šance Městečko, když Ryba centroval ze strany do vápna na Hajného, který poslal hlavou míč těsně vedle. První a také poslední zajímavá příležitost, jinak se dění odehrávalo na opačné straně hřiště. V 8. min. po centru poslal Bethel míč do tyče, od které se odrazil ke Skoupému a ten měl na zadní tyči snadnou úlohu - 1:0. Ve 26. min. už to Bethelovi vyšlo, když se k němu odrazil míč v šestnáctce a nedal Abrahámovi šanci - 2:0.

 

Hředle se dostávaly do velkých šancí, ale dokázaly je zahodit neuvěřitelným způsobem. Vitner z malého vápna přestřelil odkrytou branku, Šmíd svou příležitost taktéž nevyužil. Domácím se dařilo kombinovat a hráli s velkou chutí. Ve 39. min. vstřelil třetí branku Vitner, kterému do prázdné předložil míč výborně hrající Bechner - 3:0. Nádherná branka padla z kopačky Vodrážky. Rychlá akce od půlící čáry na jeden dotek po ose Bechner - Vitner - Vodrážka skončila nádhernou brankou ze střední vzdálenosti, když posledně jmenovaný z první napálil míč do šibenice - 4:0.

Neproměňování šancí pokračovalo

Ve druhém poločase domácí trochu polevili, ale šance si stále vytvářeli. A také je dokázali zahazovat, třeba jako Hladký před Abrahámem. Na branku se čekalo celkem dlouho, ale domácí fans se dočkali. V 78. min. šel na Abraháma sám Vitner, udělal mu kličku a uklidil - 5:0. I Bechner se za svůj skvělý výkon dočkal gólu, to když těsně před koncem napálil míč ze střední vzdálenosti a Abrahám, který jinak spousty šancí pochytal, byl bez šance - 6:0.



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář, vedoucí týmu: "Byl to zápas na jedno branku. Takhle dobře jsme hráli naposledy minulý rok se Zlonicemi v B třídě. Městečku chyběli stěžejní hráči. V prvním poločase jsme hráli nádherný fotbal, vše nám vycházelo, dali jsme hezké góly, zazvonila i tyč. Ve druhém poločase už to bylo takové profesorské. Mohli jsme vyhrát daleko vyšším rozdílem, kdyby tam padlo deset gólů, nikdo by se nemohl divit. Co jsme dokázali neproměnit... Diváků přišlo opět hodně, takže obrovská spokojenost. Byl to zápas Denise Bechnera, který se pere o korunu střelců, ale dokázal ze své gólové příležitosti nahrát do prázdné branky spoluhráči, klobouk dolů."

SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: "Hned na začátku jsme měli velkou šanci, když hlavičkoval Hajný těsně vedle, ale více jsme si nevytvořili. Hředle hrály dobře, Bechnerovi se povedl zápas. Chyběl nám Jirka Urban, Jirka Hadrava a další, tudíž musel do středu hřiště jít Petr Šnídl a byli jsme vpředu značně oslabeni. Hředle ještě spoustu dalších šancí neproměnily a nebo nás podržel Abrahám."



Sestavy


FK Hředle
V. Malinovský [-] - D. Šmíd [-] , D. Rais [-] , D. Bechner [-] , V. Beránek [-] , B. Amauwah [-] , A. Vitner [-] , M. Vodrážka [-] (68. V. Hladký [-] ) , M. Došek [-] , J. Skoupý [-] (46. M. Pichnarčík [-] ) , T. Rendl [-]

SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - T. Heger [-] , J. Loder [-] , J. Křikava [-] , J. Jůna [-] , J. Kučera [-] (26. P. Bestajovský [-] ) - J. Ryba [-] , V. Prokop [-] - P. Šnídl [-] , J. Patera [-] , M. Hajný [-]

ŽK: 60. M. Vodrážka , 81. D. Šmíd .
Hráči zápasu: D. Bechner - T. Heger .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: HUSÁK Jan - POLÍVKA Zdeněk, KALAJ René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fanoušek, Funkcionář, Asistent trenéra, Fotograf - SK Sparta Řevničov | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra domácích

Těžká to šichta. Věřím, že domácí to ale v Traverza areně nedají zadarmo a byť těsně, zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích