0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2018 16:00

16.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fulnek vyhrál o gól


Branky


0

Sváteční den přinesl sváteční zápas. Do Ostravice přijel k dohrávce Fulnek, který letos má tým na úrovni krajského přeboru a tak se za pár týdnů nejspíše definitivně potvrdí, že postupuje výš. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostravická obrana pracovala na jedničku

Avšak Ostravice chtěla hosty překvapit, taktika byla jasná, bránit a bohužel nehrát moc otevřený fotbal a málem to domácím přineslo senzační úspěch. 

Ostravice od začátku hrála jednoduše s pozornou obranou a tak se ani silný soupeř nedostal do vyloženě velkých šancí. 

Až ve 12. minutě, ale to byl Boháč pozorný. Škoda odraženého míče v 18. minutě, kdy mohl Stýskala ideálně trefit, ale nepovedlo se. Ostravice pak ještě zahrozila v 21. minutě, kdy se za obranu po rohu dostal M. Stonavský, ale ostravičtí trefili jen náruč brankáře. 

V 25. minutě Fulnek zaútočil, ale ve vápně se po závaru k míči nikdo nedostal. V 33. minutě mel hostující útočník gól na své hlavě, ale rozhodl se hrát nohou a tak z toho nic nebylo. 

Soupeř z Fulneku byl samozřejmě více na míči, více na domácí polovině, ale daleko od jejich branky a  ostravická obrana pracovala na jedničku. Proto domácí ubojovali poločasový výsledek bez branek a bylo ještě pořád o co hrát...

Jeden gól stačil, aby si Fulnek upevnil vedení

Velké štěstí měla Ostravice už v 47. minutě, kdy se fulnecký záložník dostal k nadějné střele, ale jen o centimetry netrefil branku. 

V 53. minutě měli domácí možnost brejku do otevřené obrany, Platoš vyvezl míč, přihrál na Stýskalu, který tentokrát nemířil přesně a ve své veliké šanci netrefil. To ostravické může mrzet, neboť v 57. minutě se poprvé a naposled měnilo skóre. 

Nenápadná akce i roh, odražený míč přistál znova na hlavu hráče Fulneku Radima Krásy, který přehodil bezmocného Boháče. Poté musela Ostravice otevřít hru a sympaticky hráli s favoritem vyrovnanou partii. 

V 67. minutě zasahuje Boháč a drží ostravické naděje, v 76. minutě mohl vyrovnat Stýskala, ale ten neměl střelecký den. Poté měli domácí již jen náznaky, hosté do velkých šancí už nepustili, ale to si zkušeně vedení uhlídali a připsali si další výhru. 

Ale ani Ostravice se nemá za co stydět a to, že dostali od Fulneku v této sezóně jen jeden gól, co by za to ostatní týmy daly...

 

 

Zdroj: web TJ Sokol Ostravice

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Ostravice
Názor diváka:: Na pohled to nebyl pěkný fotbal, ale nám nic jiného nezbývalo, než takto hrát. Tudíž je škoda, že soupeř rozhodl zrovna z takové polo šance a do vyložených tutovek se za celý zápas ani nedostal. Hlavně naše obrana prošla velkým testem a my to zvládli. Ve Fryčovicích to bude ale jiný zápas a doufám, že jej zvládneme...




Sestavy


TJ Sokol Ostravice
M. Boháč [-] - L. Ledvoň [-] , D. Dušík [-] (87. T. Horňák [-] ) , A. Platoš [-] (73. V. Mendrek [-] ) , P. Stýskala [-] , O. Stonavský [-] , P. Jucha [-] , V. Jandek [-] , M. Ledvoň [-] , P. Velička [-] (82. J. Březina [-] ) , M. Stonavský [-]

Fotbal Fulnek
M. Rozsypal [-] - O. Murin [-] , V. Lachký [-] , K. Krása [-] (90. L. Kocún [-] ) , R. Krása [-] , D. Mrkvica [-] - J. Krása [-] (65. J. Stratil [-] ) , J. Černín [-] (89. J. Šesták [-] ) , L. Vašina [-] , M. Houfek [-] (46. M. Kovář [-] ) - P. Ďurica [-] (78. J. Šesták [-] )

ŽK: 70. P. Jucha - 50. D. Mrkvica .
Počet diváků: 121. Rozhodčí: BRABEC Roman - HRŇA Petr, POBOŘIL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.