Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věřňovice si pohrály s Hnojníkem


Branky


4

Utkání mezi Věřňovicemi a Hnojníkem mělo od začátku jasného favorita. Obraz hry však výsledku 4:1 nenasvědčoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhrál domácí celek

Muži Věřňovic potřebovali v neděli nutně naplno bodovat. Po porážce ve Smilovicích si přes týden spravili chuť v poháru. Podzimní utkání v Hnojníku skončilo 1:1.

Trenér Martin Kubiš se s návratem Swaczyny vrátil k rozestavení 3-5-2. Věřňovičtí nezačali utkání dobře, drželi sice míč na svých kopačkách, hosty vůbec k ničemu nepouštěli, ale tolik nepřesných přihrávek a ztrát dlouho nezažili. Největším problémem byl pohyb, jindy aktivní hráči doslova chodili po hřišti a v takové situaci se špatně hraje kombinační fotbal, na který jsme byli od domácího celku všichni zvyklí.

První střely si připsali Hruška s Górniokem, ale ty byly nebezpečné možná tak pro ochranou síť za bránou. Už větší šanci měl Kubiš, ale ten z dobré pozice zase provětral podavače míčů. Věřňovičtí stále nemohli najít recept na vytvoření si dobré šance. Lépe už vypadal přímý kop Kubiše, ale ten těsně proletěl na břevnem. Pak provedla trojice Hruška, Swaczyna, Čerešňa nacvičený signál. vše vyšlo na jedničku až na zakončujícího Čerešňu, ten bohužel neprospěl a tak stále svítily na ukazateli skóre u obou týmů nuly. Pak však poslal pěkný míč za obranu na nabíhajícího Čerešňu Koschny a perfektního centru věřňovického Honzy využil Wojtas, který konečně otevřel skóre ve 26. minutě – 1:0. Domácí celek si měl konečně ulevit a začít hrát svou, ale opak byl pravdou. Nadále se míč pohyboval v režii domácích, ale šance nepřicházely. Práci neměl ani Vykydal na druhé straně, bezzubý Hnojník se za celý poločas snad nedostal ani k žádnému vážnějšímu zakončení. Věřňovice se poté snažily využít své přednosti, dva dobře zahrané rohové kopy ale nejprve Wojtas sice trefil svou hlavou mezi tři tyče, míč však na brankové čáře odvrátil hostující obránce znovu na roh, druhý roh poslal Kubiš tentokrát na hlavu Weisse, ale ten zase těsně minul. Nakonec se však domácí celek dočkal druhého gólu ještě před poločasovým hvizdem. Typického šatňáka vstřelil ve 43. minutě znovu Wojtas, který krásnou patičkou znovu využil nabídky Čerešni.

 

Gólově plodná druhá půle

Druhá půle začala podobně jako ve středečním pohárovém zápasu skvěle. Už po minutě se velice šťastně trefil konečně Čerešňa. který svou střelou orazítkoval obě tyče a míč nakonec skončil v síti. Utkání se poté už jen dohrávalo. Hrálo se podobném tempu jako úvod první půle, žádná strhující show to nebyla, ale přeci jen aktivita byla o něco větší a tak přišlo pár dobrých příležitostí. Dobře vypadal přímý kop Hrušky, ale jeden z hráčů ve zdi dokázal prudkou střelu odvrátit na roh. Do palebné pozice se dočkal i z pozice stopera Weiss, ale přestřelil. Poté nejprve obrovskou šanci spálil Pavlík, který si naběhl na pěknou přihrávku Danela, ale těsně minul pravou tyč. Ještě větší tutovku spálil Čerešňa, který se pěkně uvolnil, ale ani z 10 metrů nedokázal prostřelit Kluse. Nakonec se druhého gólu dočkal i věřňovické kanonýr, který se po sérii odrazů dostal k míči v pokutovém území a šajtlí zvyšoval na 4:0 v 83. minutě. Za pár minut mohl parádně skórovat Wojtas, po centru Kubiše se vyšpanoval do výšky a akrobatickýma nůžkama se snažil zakončit, naneštěstí však netrefil míč a v hledišti to je zahučelo. Ke slovu se pak konečně dostali i hosté, nejprve nádhernou ranou z obrovské dálky trefil břevno Walica, který pak v 88. minutě využil prodloužení hlavou Tomáše Kroužka, přeloboval vyběhnutého Vykydala a uzavřel skóre na konečných 4:1.

Věřňovičtí tak dokráčeli k povinnému vítězství, ale výkonem rozhodně neoslnili. Dotáhli se na vedoucí Lučinu a ztrátu dvou bodů můžou stáhnout už příští týden právě na hřišti aktuálně vedoucího celku tabulky v přímém souboji o první místo. 



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
K. Vykydal [-] - J. Čerešňa [-] , J. Swaczyna [-] , F. Hruška [-] , J. Wojtas [-] , M. Koschny [-] (46. F. Danel [-] ) , M. Weiss [-] , J. Vlček [-] (75. M. Čopík [-] ) , P. Pavlík [-] , J. Kubiš [-] , L. Górniok [-]

TJ Sokol Hnojník
M. Klus [-] - O. Franek [-] , A. Sýkora [-] , P. Jantoš [-] , M. Walica [-] , J. Kroužek [-] , J. Kozel [-] , E. Oborný [-] , T. Kroužek [-] , M. Bauman [-] , T. Jantoš [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: SLANÝ Jan - LEVINGER Milan, PÍSEČNÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích