2:1
(0:0)
74. N. Pecha
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tošanovice zvládly těžký duel s Dolní Lutyní


Branky


4

Celkem vyrovnaný souboj slibovalo utkání hrané v Tošanovicích, kam zavítal celek Dolní Lutyně. Domácí toužili po umazání manka, které mají na vedoucí šestku a hosté zase nechtěli pustit do trháku týmy nad nimi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólová první půle

Sobotní slunečné odpoledne přilákalo do sportovního areálu na Chechči slušnou návštěvu pořadateli napočítáno 110 diváků, rozhodčí však do zápisu napočítali a zapsali 50.

Diváci prahli nejen po čepovaném pivečku a vařených klobásách, ale hlavně po zhlédnutí fotbalového utkání domácích borců proti celku z horních pater tabulky. Utkání to bylo vcelku vyrovnané, v prvním poločase se diváci gólu ani na jedné straně nedočkali. 

Utkání rozhodl dorostenec

Do druhého poločasu nastoupili domácí se dvěma změnami v sestavě, když trenér Chechči poslal na hřiště „Maďara“ a hlavně nejlepšího střelce z dorostu Matěje Šimečka. Ten slíbil předsedovi klubu, že se bude snažit, aby dnes zůstaly všechny body v Tošanovicích a hned po dvou minutách otevřel skóre zápasu. Když v 72. minutě zvýšil na rozdíl dvou branek, zdálo se, že se utkání v klidu dohraje, ale hosté se ještě nemínili vzdát. Po dvou minutách hráči Dolní Lutyně snížili na 2:1 a pustili se do dobývání branky domácích. To se jim však, k radosti domácích fanoušků, již nepodařilo a tři body si do tabulky připsali v Tošanovicích.

 



Sestavy


Tošanovice
V. Pielesz [-] - D. Judita [-] , O. Boráň [-] (89. J. Lisník [-] ) , J. Kovács [-] (46. P. Nagy [-] ) , D. Ryba [-] (77. A. Batiha [-] ) , L. Zeman [-] (46. M. Šimeček [-] ) , M. Dobiáš [-] (90. A. Michalik [-] ) , M. Stryja [-] , S. Kelecsény [-] , K. Gebel [-] , D. Čuba [-]

TJ Sokol Dolní Lutyně
I. Šajer [-] - L. Šimek [-] (75. T. Bielan [-] ) , R. Jantoš [-] , J. Cinik [-] - T. Havlásek [-] (86. T. Fismol [-] ) , M. Fismol [-] , P. Pěgřim [-] , D. Pecha [-] - R. Novotný [-] , N. Pecha [-] , D. Vitkovský [-] -

ŽK: 70. P. Nagy - 84. T. Bielan .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: LEVINGER Milan - BARTOŠ Ivan, BRABEC Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích