2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Depos rozhodl v první půli


Branky


5

TJ Depos Horní Suchá přivítal na svém hřišti tošanovickou Chechču. Hosté byli před utkáním mírným favoritem, nicméně konečný stav tomu nenasvědčoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horní Suché vyšla první dvacetiminutovka

Muži TJ Chechča Tošanovice zavítali do Horní Suché, kde přenechali všechny body domácím za porážku 2:0.
V prvním poločase domácí dominovali a hosty přehrávali, někdy až drtivým rozdílem. Skórovat se Deposu podařilo v minutě 13.kdy se prosadil Příborský a následně v 19. minutě, kdy udeřil Robin Petik.

Tošanovice byly v první půli opravdu slabé, což dokumentuje i fakt, že domácí přidali ještě třetí branku, tu však rozhodčí neuznal pro ofsajd.

Střídající hráč pobyl na hřišti jen pět minut a vyrazil do sprch

Do poločasu druhého vstoupili hosté s se změnou v sestavě a to když na hřiště přišel Nagy, který vystřídal Tomáše Damka a hra se vyrovnala. Postupem času se obraz hry radikálně měnil a hosté přebírali kontrolu nad hrou. Deposu docházely fyzické síly ale Tošanovice byly ve svých šancích jalové. Do šancí se v závěru postupně dostával Kovács, který nejprve neuspěl v "sólojízdě" na brankáře – sám na gólmana domácích, a poté kdy netrefil téměř prázdnou bránu. Kovácse pak napodobil Ondřej Boráň, který naopak prázdnou bránu přestřelil.

Domácím nabyl uznán další gól, když se míč odrazil – podle rozhodčího od břevna ještě částečně na brankovou čáru. Úplný konec zápasu dohrávali hráči Horní Suché v deseti po vyloučení za druhou žlutou kartu, kterou dostal střídající Chrobok za řeči a to v rozmezí 5 minut od svého nástupu na hřiště, domácí si ale vítězství už pohlídali.

 



Sestavy


Sportovní klub Horní Suchá
T. Lincer [-] - F. Kux [-] (68. J. Chrobok [-] ) , P. Příborský [-] (82. P. Jonszta [-] ) , R. Petík [-] , P. Holiš [-] , L. Pócoš [-] , T. Sobek [-] (85. T. Zima [-] ) , A. Klus [-] , A. Wojnarovský [-] , I. Kisel [-] , T. Rohel [-]

Tošanovice
V. Pielesz [-] - D. Judita [-] , O. Boráň [-] , J. Kovács [-] (75. J. Lisník [-] ) , T. Damek [-] (46. P. Nagy [-] ) , L. Zeman [-] , M. Dobiáš [-] , M. Stryja [-] , S. Kelecsény [-] , K. Gebel [-] , D. Čuba [-]

ŽK: 83. J. Chrobok , 91. P. Holiš - 30. J. Kovács . ČK: 87. J. Chrobok .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Chýlek Martin  - ZÁVODNÝ Vít, DIMUN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích