0:1
(0:1)
14. M. Slíva (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Lokomotivy Petrovice vyloupilo Václavovice


Branky


14. M. Slíva (vl.)
5

Nevyzpytatelný souboj dvou celků rozhodla jediná vlastní branka z prvního poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v úvodu pálili šance a nakonec udeřili do vlastní sítě

Začátek utkání byl v režii domácích, kteří měli nejprve v 8.minutě obrovskou šanci, kterou však Biela nevyužil. Ve 12. minutě mohl stejný hráč skórovat znovu, avšak ani na podruhé neuspěl a jeho rána skončila jen na tyči brankáře Hošťáka. Oba celky hrozily hlavně z rohových kopů a ve 14.minutě přišel zlomový moment utkání - stoper Slíva se nedohodl s brankářem Ometákem, kterého přehodil 0:1. 

Do konce poločasu se hra vyrovnala, avšak skóre se do pauzy už nezměnilo.

Václavovice přidaly, avšak k vyrovnání to nevedlo

Václavovice nastoupily do druhé půle s větším odhodláním a soupeř se uchýlil k pouhým odkopům z vlastní šestnáctky. Hra se místy přiostřila a v utkání padlo celkem 5 žlutých karet. Podle názoru trenéra domácích Libora Dolanského měli hosté dohrávat v 10, ale sudí jakožto nováček v 1.B třídě nepotrestal některé fauly. 

Tlak domácích vrcholil v 85. minutě kdy došlo ke spornému momentu mezi domácím Bielou a některým z hostujících obránců, po kterém se domácí dožadovali penalty. Sudí Jurygáček toto volání ignoroval a nechal hru plynout.

Do konce utkání se stav, již nezměnil a tak si hosté odvezli tři body za výhru 0:1 po vstřelené vlastní brance domácích.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Václavovice
Radim Kozel: Ze začátku byla na obou stranách nervozita, po10. Minutách dával útočník domácích tyčku, oba týmy hrozily z rohových kopů. V 16. Minutě padl nešťastný vlastní gól když stoper domácích preloboval brankáře. Hra se do konce poločasu vyrovnala. Druhý poločas se hrálo na jednu branku, ale tým hostů dobře bránil a všechno radikálně odkopaval. Nějaké šance se občas vyskytly ale stav po 90. Minutách zůstal 0:1




Sestavy


TJ SOKOL Václavovice
L. Ometák [-] - J. Berta [-] , R. Žižka [-] (81. D. Durák [-] ) , R. Ludvík [-] , M. Slíva [-] - O. Habernal [-] , R. Kozel [-] (91. L. Vojtek [-] ) , P. Zezulčík [-] , P. Vojtek [-] (67. D. Jankovič [-] ) , F. Holečko [-] - K. Biela [-]

TJ Lokomotiva Petrovice B
M. Hošťák [-] - L. Alman [-] , J. Kostura [-] , J. Paduch [-] (88. D. Haas [-] ) , P. Chwastek [-] , M. Sikora [-] , R. Kučera [-] , L. Zetek [-] (74. D. Makula [-] ) , D. Krul [-] , M. Martinčko [-] , P. Láznička [-]

ŽK: 83. M. Slíva , 88. R. Ludvík - 23. M. Martinčko , 38. D. Krul , 76. P. Chwastek .
Místo: Václavovice. Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích