2:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Lutyně vykradla Petrovice


Branky


53. -. Mbayi , 56. D. Hanusek - 22. D. Pecha , 52. P. Pěgřim , 64. N. Pecha
0

V neděli  celek Sokola Dolní Lutyně zajížděl k mistrovskému utkání jarní části na hřiště jednoho z adeptů případného postupu do vyšší soutěže, Lokomotivy Petrovice B. Utkání se hrálo na vcelku  slušném terénu, avšak za poměrně čerstvého  větru a citelného chladu. V prvních minutách zápasu bylo na obou družstvech znatelné , že jde o první ostrý jarní duel. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli na soupisce hráče z áčka. Ti naskočili do utkání ve druhém poločase za nepřiznívého stavu pro domácí. Naopak hostům chybělo několik hráčů ze základu (zranění, zaměstnání, stopka) z podzimní část. Nahradili je hráči, kteří do Lutyně přišli na přestup. Lze říct, že jejich debut v barvách Sokola D. Lutyně byl víc, než úspěšný. Bratři Pechové byli autory dvou branek, zanechali velice dobrý dojem, stejně i třetí posila do obrany. 

Dříve se do fotbalového rytmu dostali hosté, převzali iniciativu, přehrávali domácí. Výsledkem byla po nádherné kombinaci branka na 1:0 pro hosty. Hráči Sokola D. Lutyně si vypravovali další brankové příležitosti, tutovky. Bohužel bez efektu. M. Fismol nádhernou střelou ze dvaceti metrů  orazítkoval břevno domácí branky. Je nutno přiznat, že i domácí měli  příležitosti. V této fázi hosty podržel brankář Šajer. Další branka však nepadla a tak do kabin se odcházelo za stavu 1:0 pro hosty.

Do druhého poločasu domáci nasadili do hry hráče áčka s cílem rychle zvrátit nepříznivý vyvoj . To se jim však nepovedlo, hosté vsítili druhou branku a byli na koni. Nadále přehrávali domácí,  vypadalo to na pohodové dovedení duelu do úspěšného konce. Pak ale vstoupil do dění na hřišti někdo, kdo má z titulu svého postavení za úkol dohlížet na klidný a hlavně férový průběh hry. Když domácí nebyli schopni docílit zvrat,  vstoupil do hry fenomén zvaný svatá trojice. Proč, to je otázka. O dění na hřišti vypovídá i počet udělených karet, domácí vs. hosté: 1. poločas 1:1, 2. poločas 1:5. 

Domácí po předchozím  jasném ofsidovém postavení snížili na 1:2 a zanedlouho pak s příspěním brankáře Šajera srovnali na 2:2. Obě branky docílili střídající hráči z divizního áčka. Rázem se dostali do hry domácí.  Hosté znervozněli, byli frustrovaní z tendečního rozhodování arbitra. Přesto všechno se však po nedlouhém časovém úseku hosté uklidnili a začali produkovat svou hru, vypracovali si další šance a opět nastřelil břevno. Výsledkem byla 3. branka v síti domácího golmana. Hosté si výsledek 3:2 ve svůj prospěch pak už pohlídali , domácí v podstatě k ničemu nepustili a vezou domů  tří body z hřiště favorita utkání a jednoho z aspirantů na případný postup.  

Vítězství celku Sokola D. Lutyně je zcela zasloužené, podložené vcelku solidním výkonem všech akterů. Je třeba však přiznat, že se ve hře hostů objevily chyby a nedostatky, které v několika případech způsobily kolizní situace, ze kterých mohli těžit domácí.

 

zdroj: http://tjsokoldolnilutyne.sklub.cz



Sestavy


TJ Lokomotiva Petrovice B
M. Hošťák [-] - J. Paduch [-] , D. Makula [-] (12. I. Madari [-] ) , M. Sikora [-] (46. -. Mbayi [-] ) , P. Chwastek [-] , L. Zetek [-] (82. T. Lincer [-] ) , D. Krul [-] , M. Martinčko [-] (46. D. Hanusek [-] ) , R. Kučera [-] , L. Alman [-] , P. Láznička [-]

TJ Sokol Dolní Lutyně
I. Šajer [-] - P. Twrdý [-] , R. Gorniak [-] , J. Vanečko [-] (72. T. Bielan [-] ) - T. Havlásek [-] , M. Fismol [-] , P. Pěgřim [-] , J. Aksteiner [-] (89. T. Fismol [-] ) , D. Pecha [-] (90. P. Porebski [-] ) - R. Novotný [-] , N. Pecha [-]

ŽK: 13. M. Martinčko , 82. D. Haas - 43. J. Vanečko , 47. T. Havlásek , 58. J. Aksteiner , 64. N. Pecha , 70. M. Fismol , 86. I. Šajer .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: BORÁŇ Tomáš - KOLARSKÝ Michal, CHÝLEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.