4:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věřnovice přejely Václavovice


Branky


0

Tak to vše začalo. Naším prvním jarním soupeřem se po odložení derby staly Václavovice. Ty jsme na podzim přejeli na jejich hřišti vysoko 5:0. Věřňovičtí drželi sérii sedmi vyhraných zápasů v řadě a o tu v neděli na apríla rozhodně nechtěli přijít, do zápasu šli jako jasný favorit, který má na jaře bojovat o postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

A utkání mělo přesně takový průběh, jaký se očekával. Trenér Martin Kubiš do utkání poslal všechny tři posily a nevedly si vůbec špatně. Domácí celek vstoupil do utkání s velkou chutí a velkým náporem. Už po pár sekundách prověřil připravenost hostujícího z přímého kopu Jakub Kubiš, ale ten ještě jeho střelu stačil vyrazit. Za pár minut však začal patnáctiminutový střelecký koncert, který rozhodl o osudu utkání. V 7. minutě vytasil domácí tým svou největší zbraň – standartní situaci. Prudký přímý kop Jakuba Kubiše s velkými problémy vyrazil nohou Ometák, ale přímo na nohu Swaczyny, který otevřel skóre zápasu – 1:0. Za pár minut poslal pěkný míč za obranu Wojtas na Vlčka, ten vymyslel pěknou přihrávku pod sebe, na kterou si naběhl Jakub Kubiš a hráč číslo 17 v 17. minutě zvýšil na 2:0. Věřňovičtí byli dál při chuti. Ve 21. minutě znovu udeřili ze standartní situace. Rohový kop Jakuba Kubiše doletěl na hlavu Swaczyny, který ho usměrnil za záda Ometáka potřetí. V tu chvíli byla hra Václavovic v troskách a za další dvě minutky přidal tvrdý direkt Vlček, který využil přihrávky Wojtase a zvýšil na konečných 4:0. Velkou šanci měl ještě Vlček, ale bránu těsně minul. Domácí poté přepli nepochopitelně na úsporným režim a do šancí se ve zbytku první půle dostávali už jen sporadicky.

Druhý poločas začal stejně, jako skončil ten první. Věřňovičtí hráli už velmi vlažně, ztráceli zbytečně míče a příliš se přizpůsobili hře hostujícího celku. Přece jen si ale nějaké šance dokázali vytvořit. Na krásný pas Górnioka si naběhl Jakub Kubiš, ale se střelou se ukvapil a minul bránu. Další šance měli střídající Hruška s Danelem. Prvního jmenovaného vychytal Ometák a Danelovi střela vůbec nesedla. Diváci se přeci jen branky ve druhé půli dočkali, ale tu bohužel neviděl nejdůležitější muž na hřišti – sudí a evidentní gól neuznal. Po obrovských chybách se ke slovu dostali konečně i hosté z Václavovic, ale obrovskou tutovku zlikvidoval zmrzlý Vykydal. Věřňovičtí už pak dokráčeli k prvním jarním třem bodům v klidu, navíc s čistým kontem.

Po skvěle úvodní půlhodině, kdy se rozhodlo o výsledku následovala hodinová nuda a zápas už se dohrával jen z povinnosti. Věřňovičtí po rychlých čtyřech brankách přepli na úsporným režim a trochu pošetřili síly na další utkání, které bude velmi složité, na malém hřišti nás čekají velmi nebezpečné Smilovice. Které v prvním jarním kole obrali o dva body Lučinu po remíze 1:1 a poté porazili Řepiště 2:1. Utkání se hraje opět v neděli 8. dubna od 15:30. Na utkání bychom se měli vypravit autobusem, kterým můžou cestovat i naši věrní fanoušci. O času odjezdu a nástupních místech budeme informovat.

 

zdroj: http://sokolvernovice.sklub.cz



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
K. Vykydal [-] - J. Wojtas [-] (80. M. Čopík [-] ) , M. Koschny [-] , M. Weiss [-] (83. R. Rzodek [-] ) , J. Vlček [-] , J. Swaczyna [-] , P. Pavlík [-] , M. Kubiš [-] (66. F. Hruška [-] ) , J. Kubiš [-] , L. Górniok [-] , J. Čerešňa [-] (60. F. Danel [-] )

TJ SOKOL Václavovice
L. Ometák [-] - J. Berta [-] , M. Slíva [-] - R. Kozel [-] , D. Jankovič [-] (34. K. Biela [-] ) , P. Zezulčík [-] - - A. Langer [-] , O. Habernal [-] , R. Ludvík [-] , L. Vojtek [-] , M. Tvardek [-]

ŽK: 40. M. Kubiš , 89. F. Danel - 56. M. Slíva , 61. R. Kozel , 89. A. Langer .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SVOBODA Marian - FARNIK Lukáš, KLIMEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.