Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 16:30

26.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kanonádu ve Staré Říši režíroval Lukáš Karkula, rezervě Dobronína nasázel pět branek


Branky


0

Souboj rezervních týmů byl jednoznačnou záležitostí domácí Staré Říše. Jejich soupeř z Dobronína si při loučení s Okresním přeborem vykoledoval devítigólovou nadílku. V domácím dresu zářil především snajpr Lukáš Karkula, který hostujícího gólmana pokořil celkem pětkrát a hlasitě se tak přihlásil do soutěže o hráče kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
O vítězi nebylo od začátku pochyb. Po půlhodině domácí vedli po čistém hatrricku Lukáše Karkuly o tři branky a skóre až do konce zápasu utěšeně narůstalo. Domácí si v posledním zápase sezóny, v premiérové účasti v OP, pěkně zastříleli. Nejvíce při chuťi byl druhý nejlepší střelec soutěže, domácí útočník Lukáš Karkula, který dal 5 branek a na jednu ještě přihrál.


Sestavy


FSC Stará Říše B
K. Neuman [-] - P. Dohnal [-] , M. Holub [-] , L. Pivonka [-] , P. Štěpnička [-] - F. Bartoň [-] , Z. Fabeš [-] , P. Pokorný [-] , D. Kupka [-] - L. Karkula [-] (73. .. Bártů [-] ) , F. Florián [-]

TJ Jiskra Dobronín B
M. Frantál [-] - M. Štefko [-] , M. Vácha [-] , J. Prokš [-] , J. Beránek [-] - S. Konyk [-] , J. Červinka [-] , M. Hlávka [-] (73. P. Meloun [-] ) , M. Štefka [-] - D. Diňa [-] (55. J. Novák [-] ) , K. Richard [-]

ŽK: 33. J. Beránek , 74. M. Vácha .
Hráči zápasu: L. Karkula - J. Beránek .
Místo: Stará Říše. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.