0:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 16:30

26.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brtnice pytlačila v Batelově


Branky


0

Pro Batelov konec sezony nedopadl příliš dobře. Zraněními zdecimovaný tým dělal co mohl, ale na Brtnici to bylo tentokrát málo. Ze šatny domácích se ozývá, že příští sezona bude o něčem jiném a to je dobře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní dvacetiminutovku se hrál vyrovnaný zápas, prakticky bez šancí. Na straně domácích neuspěl sám před gólmanem P.Beseda a Havlíček trefil pouze boční síť. Hosté naopak trefili břevno. V 22. minutě hosté otevírají skóre, když nedůrazu domácího stopera využívá Jan Kružík a pohodlně skóruje. Po zbytečném faulu O.Besedy v šestnáctce pojišťují hosté ve 40. minutě vedení z pokutového kopu - A.Frolda. Ve druhém poločase se hra přelévá šestnáctky k šestnáctce. Branky střílejí pouze hosté, a to mazácky opět A.Frolda, když v obou případech při samostatném úniku přeloboval domácího brankáře zpoza šestnáctky. Domácí v největší šanci nastřelují tyč Havlíčkem.



Ohlasy k zápasu


1. FC Batelov
Miroslav Marek - vedoucí mužstva Batelova: Zaplať pán Bůh, že je konec. Jaro jsme oproti podzimu odehráli bez pěti hráčů základní sestavy, navíc nás decimovala další vážná zranění. Hráli doslova ti co měli ruce a nohy a podle toho to také vypadalo. Vzadu děláme neuvěřitelné chyby, špatně řešíme jednoduché obranné situace, směrem dopředu jsme jaloví. Do další sezony zmobilizujeme síly a zabojujeme o vyšší příčky. Hosté dnes vyhráli naprosto zaslouženě.

TJ Sokol Brtnice
Michal Plaček - hráč Brtnice: Zprvu se hrálo vyrovnané utkání, ani jeden tým si nevytvořil nějakou převahu, hrál se opatrný fotbal. Až na několik hrubek jsme utkání zvládli, tak jak jsme chtěli, ač jsme hráli pouze v 11 lidech bez střídání. Myslím, že jsme si vyhrát zasloužili, hráli jsme disciplinovaně. Domácím podle mne také ublížilo časté faulování a komenty k rozhodčím.



Sestavy


1. FC Batelov
T. Stoklasa [-] - O. Beseda [-] , T. Hron [-] , M. Maryška [-] , J. Hradecký [-] (65. Z. Poledna [-] ) - M. Houzar [-] , P. Hadámek [-] , P. Beseda [-] , P. Urbánek [-] - D. Ramach [-] (30. M. Blažko [-] ) , Z. Koreš [-]

TJ Sokol Brtnice
J. Plaček [-] - T. Smolík [-] , M. Plaček [-] , J. Vyskočil [-] - J. Doležal [-] , T. Štefl [-] , P. Kružík [-] , Z. Brussmann [-] , T. Doležal [-] - J. Kružík [-] , A. Frolda [-]

ŽK: 40. O. Beseda , 42. Z. Koreš , 77. M. Blažko .
Hráči zápasu: J. Kružík , T. Smolík , A. Frolda .
Místo: Batelov. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.