1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 15:00

25.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V parném odpoledni se v Brtnici body dělily


Branky


0

Do Brtnice přijely tabulkově mnohem hůře postavené Bítovčice. Že papírové předpoklady mnohdy berou za své, se potvrdilo i tentokrát. Domácí favorit se proti dobře hrajícím Bítovčicím hodně natrápil. Brtničtí byli nakonec rádi, že v úmorném vedru vybojovali alespoň bod za remízu 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Celý zápas svítilo nepříjemně sluníčko, takže to bylo pro hráče obou stran velmi náročné utkání. První poločas byli lepším družstvem hosté, kteří měli několik šancí, a z jedné dokázali vstřelit vedoucí branku. Domácí útočili opravdu sporadicky a bylo z jejich strany hodně nepřesností. Do druhé půle nastoupila jiná Brtnice, hra se zpřesnila a po centrovaném balonu z lajny, se k míči dostal A. Frolda a ten se nemílil, když poslal míč pod břevno. Jak minuty ubíhaly, hráčům docházely síly, ale i tak si obě mužstva vytvářely šance. Domácí brankář Jakub Plaček byl opět oporou, když veškeré dlouhé a odražené míče s přehledem sbíral. Brtnice v závěru zápasu sahala po třech bodech, kdy při jedné z šancí chyběl ke gólu opravdu kousek, ale gólman Kučera z Bítovčic byl proti a svůj tým podržel.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Brtnice
Michal Plaček - hráč Brtnice:: Byl to hodně náročný zápas, ve velkém vedru jsme se opravdu zapotili, síly rychle ubývaly. V prvním poločase nás Bítovčice přehrávaly, ve druhé půli jsme měli zase navrch my. Myslím, že remíza je pro oba týmy spravedlivá.




Sestavy


TJ Sokol Brtnice
J. Plaček [-] - Z. Doležal [-] , M. Plaček [-] , J. Vyskočil [-] , J. Vyskočil [-] - T. Štefl [-] , T. Doležal [-] , Z. Brussmann [-] , P. Kružík [-] (57. P. Zajíc [-] ) - J. Doležal [-] , A. Frolda [-]

FC Bítovčice
L. Kučera [-] - T. Kourek [-] , J. Láznička [-] , P. Vacek [-] - Z. Kourek [-] , M. Šťáva [-] , P. Horáček [-] , L. Komárek [-] , L. Chvátal [-] - D. Matula [-] , M. Mikulec [-]

ŽK: 86. P. Horáček .
Místo: Brtnice. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.