J. Žíla 10.
J. Žíla 13. (p.)
P. Bošacký 32.
J. Žíla 54. (p.)
4:1
(3:0)
62. T. Vendl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 15:30

16.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štoky opět přesvědčivě vyhrály


Branky


10. J. Žíla , 13. J. Žíla (p.) , 32. P. Bošacký , 54. J. Žíla (p.) - 62. T. Vendl
10

Štoky proti šesté Lípě nepřipustily zaváhání a rozhodly již do poločasové přestávky, když soupeři nasázela tři branky. Velkou měrou se na výhře podílel i kapitán domácích Jan Žila, který i díky pomoci dvou pokutových kopů, dokonal hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štoky na soupeře vlétly

Než zápas začal, oba týmy držely minutu ticha jako uctění památky zesnulého dlouholetého štockého sportovního činovníka a funkcionáře, pana Antonína Borovského. 

 

Začátek zápasu byl ve znamení velké spousty nepřesností, snad i částečně vinou terénu. Už v 9. minutě otevřeli skóre domácí, po střele Bošackého, kterou vyrazil hostující brankář Vašák dorazil do branky domácí kapitán Jan Žila - 1:0. O tři minuty na to se po lajně prodral opět domácí kapitán, ustál dva zákroky, za které klidně mohla být zpětně udělena žlutá karta a nahrál do vápna volnému Bošackému, který byl však faulován. K pokutovému kopu se postavil kdo jiný než Jan Žila a zvýšil na 2:0. Pak mohl být "slavný" domácí Jindřich Dáňa, jenže ve dvou tutovkách selhal. Ve 32. minutě domácí Miksa předevedl ukázkový obranný zákrok, založil akci přes Jindřicha Dáňu, ten našel Petra Bošackého, který zvýšil už na 3:0. A pro hosty mohlo být ještě hůř, ale v poslední minutě poločasu nebyl štockým uznán gól, zřejmě kvůli faulu jednoho z nich. 

Hosté už pouze korigovali

V 53. minutě byl faulován absolutně bez možnosti zasáhnout balón ve vápně domácí kapitán a lídr Jan Žila, který se opět postavil k exekuci pokutového kopu a opět proměnil, zaznamenal hattrick a na jaře ze dvou zápasů celkem pátý gól - 4:0. Následně šla úroveň zápasu z obou stran dolů, utkání se v podstatě dohrávalo a alespoň čestným gól vstřelili hosté z Lípy záslouhou Tomáše Vendla - 4:1. Štoky tak splnili svoji povinnost a výhru věnovali zesnulému dlouholetému funkcionáři.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štoky
David Kunc, vedoucí mužstva: Zápas kluci pojali tak, že ho věnovali zesnulému činovníkovi klubu Antonínu Borovskému. Zápas začal velkými nepřesnostmi, když jsme soupeři odskočili na rozdíl čtyř branek, tak už se utkání jen dohrávalo.




Sestavy


TJ Sokol Štoky
O. Uhlíř [-] - J. Lóži [-] , J. Žíla [-] , J. Holík [-] , P. Koníř [-] , P. Bošacký [-] (58. D. Šprla [-] ) , A. Dáňa [-] , L. Havel [-] , T. Kubát [-] , J. Dáňa [-] (74. J. Kubát [-] ) , M. Miksa [-]

TJ Sokol Lípa
P. Vašák [-] - V. Vácha [-] (36. P. Souček [-] ) , F. Sochor [-] , L. Starý [-] , J. Prokš [-] , F. Šimek [-] , M. Prokš [-] , J. Havel [-] , M. Fejt [-] , T. Vendl [-] , R. Souček [-]

Hráči zápasu: O. Uhlíř , J. Žíla , M. Miksa - T. Vendl .
Místo: Štoky. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Josef Kutrvašl
Tip experta: remíza

Rádi bychom dovezli bod, tak tipuju plichtu. S bodem bychom byli spokojení.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích