2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 16:30

24.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jamné potvrdilo roli favorita, Ždírec odjížděl bez bodů


Branky


0

O sestupu rezervy Dobronína je rozhodnuto, ale Ždírec ještě body k záchraně může potřebovat. Odjížděl tudíž do Jamného s touhou nějaký bod uhrát. Jenže domácí byli proti a svého soupeře po většinu zápasu přehrávali. Ždírci tak nezbývá, než se pokusit o body ve zbývajících dvou zápasech. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání patřil domácím, kteří se díky kvalitní kombinační hře dostávali lehce před bránu hostí. Tento tlak vyvrcholil v 6. minutě, kdy na přetažený centr Niederleho naběhl Hora, ten vrátil míč před bránu, kde V.Kubín neměl problém se zakončením. Po deseti minutách zápas upadl do nízké kvality, ve které měl navrch Ždírec hlavně díky standartním situacím, ze kterých však nedokázal úspěšně zakončit. Nepřesnosti na obou stranách přetrvávaly po celé utkání, domácí však zvládli ještě jednou udeřit a to v 62. minutě, kdy V.Kubín vybojoval zdánlivě ztracený míč, předložil ho Pavlíčkovi, který se nemýlil. V závěru zápasu mohli domácí ještě navýšit skóre, nedokázali však proměnit několik vyložených šancí. Jamné tak potvrdilo roli favorita, s výkonem však nemůže být rozhodně spokojené.



Sestavy


TJ Sokol Jamné
J. Špejtek [-] - T. Skryja [-] , O. Vomela [-] , L. Varhaník [-] , P. Pavlíček [-] - M. Bruzl [-] , J. Kubín [-] , V. Kubín [-] , R. Musil [-] - O. Niederle [-] , J. Hora [-]

TJ Ždírec
O. Průša [-] - V. Fiala [-] , S. Kliment [-] , L. Záškoda [-] , J. Nepraš [-] - O. Jaroš [-] , D. Vaněk [-] , O. Záškoda [-] , P. Čermák [-] - P. Sedlák [-] , L. Pospíchal [-]

ŽK: 29. R. Musil - 3. O. Záškoda , 47. P. Sedlák .
Hráči zápasu: V. Kubín - O. Průša .
Místo: Jamné. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.