T. Kubát 64. (vl.)
1:5
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 15:30

15.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štoky nasázely Černovicím pět branek


Branky


64. T. Kubát (vl.) - 38. T. Kubát (p.) , 46. J. Dáňa , 57. J. Žíla , 83. J. Žíla , 84. J. Dáňa
0

Jeden z favoritů soutěže - Štoky, zajížděly na neutrální půdu do Kamenice nad Lipou, kde na tamější umělé trávě sehráli utkání proti posledním Černovicím. Štoky potvrdily roli favorita a s přehledem zvítězily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černovice se dlouho držely, na konci poločasu však inkasovaly

Vzhledem nezpůsobilému terénu v Černovicích se utkání odehrálo na umělé trávě v Kamenici nad Lipou, počasí však vzalo za své i na umělé trávě. Utkání začalo za silného větru, který ze začátku silně ovlivňoval hru obou dvou soupeřů. Postupem času se více a více začaly do hry dostávat hostující Štoky, které postupně začínaly lépe kombinovat a tím pádem se dostávali i více do šancí. To naopak Černovice se příliš do šancí nedostávaly, žádnou velkou šanci si nevypracovaly, pouze několik střel za hranicí velkého vápna, které však brankáři hostí potíže nepřidělaly. V závěru poločasu docházely síly domácím obráncům a po jedné z šancí hostů přišel faul ve vápně a nařízená penalta. K penaltě se postavil Tomáš Kubát a ve 38. minutě poslal Štoky do vedení - 0:1. Víc už první poločas nenabídl. 

V druhém poločase viděli diváci pět branek, všechny dali hosté

Domácí Černovice nezachytily hned začátek druhého poločasu a v 46. minutě Jindřich Dáňa zvýšil na rozdíl dvou branek - 0:2. Hostující Štoky přidaly i třetí gól, bylo tomu tak v 57. minutě, kdy zahrávaly trestný kop, ke kterému se postavil Jan Žila a zvýšil již na 3:0 z pohledu hostů. Když nedokázaly dát gól černovičtí, tak tak museli učinit Štoky. Čtvrtý gól tak vstřelil opět hráč z týmu hostujících Štoků, po zahrání standardní situace domácích zavěsil (oproti prvnímu gólu) tentokrát do vlastní branky Tomáš Kubát, který tak domácím vykřesal jiskřičku naděje - 1:3. Ale hosté žádné další zdramatizování zápasu nedopustili, ba naopak ještě přidali dva góly po samostaných únicích. Nejpve v 83. minutě se podruhé v zápase prosadil Jan Žila - 1:4 a minutu na to další dvougólový střelec tohoto zápasu Jindřich Dáňa, který tak upravil na konečných 1:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černovice
Zdeněk Zíka, vedoucí mužstva: Utkání začalo za silného větru, který ovlivňoval hru obou týmu. Postupem času Štoky začaly lépe kombinovat než my a šli do vedení. Utkání se mi nehodnotí dobře.




Sestavy


TJ Sokol Černovice
T. Pistulka [-] - P. Jůn [-] (79. P. Krejčí [-] ) , Š. Paclík [-] , L. Pěnka [-] , M. Mazanec [-] , D. Hora [-] , T. Kohout [-] , J. Tíkal [-] , D. Růžička [-] , R. Pěnka [-] (61. M. Buček [-] ) , B. Bíro [-]

TJ Sokol Štoky
O. Uhlíř [-] - J. Lóži [-] , J. Žíla [-] (87. J. Kubát [-] ) , J. Holík [-] (80. J. Fic [-] ) , P. Koníř [-] , A. Dáňa [-] , D. Šprla [-] , T. Kubát [-] , J. Dáňa [-] , T. Gleixner [-] (61. P. Bošacký [-] ) , M. Miksa [-]

ŽK: 44. D. Růžička , 65. M. Mazanec - 37. J. Žíla .
Hráči zápasu: J. Dáňa , T. Kubát , J. Žíla .
Místo: UT Kamenice nad Lipou. Počet diváků: 45. Rozhodčí: HOLUB Radim - BÍLEK Zdeněk, PAVLAS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.