Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 16:30

25.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na umělce na Stoupách se dělily body oba týmy


Branky


0

Domácí v minulém kole rozdrtil Mrákotín šesti brankami, to samé se mu podařilo i doma proti rezervě Třeště. Hosté ale konenčě obuli střelecké kopačky a nasaázeli stejný počet branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas v třiceti stupních začal pěkně z ostra, když se domácí dostali do dvou rychlých brejků. Bohužel pro ně si ale nepohlídali ofsajdovou pozici a zmařili tak šanci na vedení. Chuť si spravili hned v osmé minutě, kdy se přesně trefil Longauer a načal tak své střelecké odpoledne. Hosté ale na nic nečekali a ze solóvého úniku vyrovnali Vondrákem - 1:1. Poté se chvilku hrálo o střed hřiště, kde byli běhavější domácí. Svou snahu po individuální akci úspěšně zakončil Dreveňák Karel, když krásnou křižnou střelou rozvlnil po druhé síť za hostujícím brankářem Kousalem - 2:1. Ani to ale nestačilo a bylo po chvilce opět srovnáno, když se prosmýkl domácí obranou Krch a bodlem vyrovnal - 2:2. ve 25. minutě pokračovala přestřelka dále, když druhou branku na své konto připsal Longauer - 3:2. A aby toho nebylo málo, hosté ještě potřetí srovnali skóre. Lupač si zpravé strany zaběhl za obranu domácích a hlavou trefil přesně vzdálenější místo u tyče - 3:3. Po přestávce si všichni mysleli, že se utkání trošku uklidní, ale kdo si toto myslel, tak se hodně mýlil. Hned ve druhé minutě utekl obraně střídající Lacina a prvním dotykem míče v zápase převrhnul misku vedení na stranu hostů. Míč v cestě do brány ještě olíznul pravou tyč Karšovy brány - 3:4. v 53. minutě bylo ale zase skóre srovnané, když hattrick završil nejlepší hráč zápasu Longauer - 4:4. Neuteklo ani deset minut a domácím se naskytla výhoda pokutového kopu, když ve vápně hostů fauloval Kozák Bendu, který prokličkoval mezi třemi hráči Třeště ''B''. Míč si postavil ostrostřelec Longauer a zapsal si tak čtvrtý zápis do svého deníčku v dnešním zápase - 5:4. Hosté využili poslední možnost střídání, když v 65. minutě odešel Vondrák a na hřiště přišel vysoký útočník Šebesta. Ten se hned v 68. minutě zapsal do statistik utkání přihrávkou pod sebe na Krcha ve vápně domácích a ten se nemýlil - 5:5. Jenže domácí rozehráli, nakopli míč dopředu, tam si zpracoval Sivák a nedal Kousalovi šanci - 6:5. Diváci jen kroutili hlavou jestli sledují dobře fotbal, a né například tenisové utkání, kterému se výsledek podobal. Na dlouhou dobu bylo brankám útrum. Hosté se snažili vyrovnat, ale dobře hrající obrana domácích držela střelce Třeště daleko od své brány. A tak když to nešlo zblízka tak to hosté zkusili z dálky a to konkrétně v 88. minutě, kdy dlouhý výkop hostujícího brankáře Kousala odrazila míč domácí obrana před volného Šebestu, který napřáhnul z 25ti metrů. Míč se zaletu ani nepohnul a přesně zapadl za bezmocného Karšu. Krásná branka hostů v závěru zhatila tak šanci na tři body pro domácí ROMU Jihlavu. Zápas se už pak jen dohrával a po zásluze si oba celky rozdělily každý po bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Roma Jihlava
Dreveňák Zdeněk, vedoucí týmu ROMA Jihlava: Výborné utkání, které bylo hodně vyrovnané a pro diváky dosti zajímavé po střelecké stránce na obou stranách. Nám pomohl hodně výkon Filipa Longauera, který se trefil hned čtyřikrát.

TJ Slavoj Třešť B
Stanislav Petr, trenér TJ Slavoj Třešť ''B'': Chvílemi se zdálo, že jsem na jiném sportu. Nebýt našich chyb v obraně, asi by výsledek nebyl tak divoký. Jsem také rád, že se trefili naši dva střídající hráči, obzvláště pak hezkou střelou Šebesta. To také svědčí o vyrovnanosti kádru, který dnes bojoval do posledních minut a vybojoval alespoň bod, který stejně ale nic neřeší a my skončíme ve středu tabulky.



Sestavy


TJ Roma Jihlava
O. Karša [-] - J. Demeter [-] , O. Skála [-] , K. Dreveňák [-] , B. Táncoš [-] - T. Vystrčil [-] , J. Flégr [-] , F. Longauer [-] , M. Šivák [-] - M. Drevňák [-] (46. J. Novák [-] ) , R. Benda [-]

TJ Slavoj Třešť B
J. Kousal [-] - L. Lupač [-] , J. Novák [-] (46. L. Wiederlechner [-] ) , R. Krch [-] , P. Kubala [-] - J. Krejčí [-] , J. Pittner [-] , J. Vrátil [-] , M. Kozák [-] - M. Vondrák [-] (65. J. Šebesta [-] ) , P. Páral [-] (46. A. Lacina [-] )

ŽK: 86. T. Vystrčil , 86. M. Šivák - 85. J. Krejčí .
Hráči zápasu: F. Longauer - R. Krch .
Místo: UT - Na Stoupách, Jihlava. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.