Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.06.2015 16:30

12.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dárek na cestu do III: třídy


0

Domácí měli na vítěze skupiny po podzimním debaklu pifku a nervozním hostům dali do ranečku sedmičku na cestu do třetí třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve herně vyrovnaném prvním poločase měli více štěstí domácí a do kabin odcházeli s dvougólovým náskokem. Začátek druhého poločasu vyloženě prospali a za pět minut bylo vyrovnáno. V 55 min. se béčko Rozsochatce opět ujalo vedení, a když ho po dalších pěti minutách ještě zvýšilo, hosté začali být nervozní a hru přitvrdili, to se nevyplatilo Hruškovi, který vyfasoval červenou kartu. Domácí chtěli odčinit podzimní jedenáctigólovou porážku a pokračovali v tlaku, ze kterého padali branky a hosty ještě zachránila dvakrát tyč a břevno.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rozsochatec B
Dušan Svoboda vedoucí Rozsochatce B: Podařilo se nám částečně odčinit podzimní debakl a po kolektivním výkonu jsme dali tvrdě hrající Malči sedm gólů.




Sestavy


TJ Sokol Rozsochatec B
K. Peňáz [-] - M. Dobrovolný [-] , M. Siebenbürger [-] , D. Pelikán [-] , D. Svoboda [-] (75. V. Brož [-] ) (86. J. Holubec [-] ) - J. Bílek [-] , D. Dundáček [-] , S. Šimek [-] (63. P. Štěpán [-] ) - O. Fiala [-] , K. Pazderka [-] , M. Šimek [-]

TJ Sokol Maleč
O. Dušek [-] - I. Koláček [-] , M. Čermák [-] , M. Tomášek [-] , M. Musílek [-] (77. S. Šimon [-] ) - O. Fikar [-] (46. V. Kocourek [-] ) , R. Dvořák [-] , T. Hruška [-] - L. Marek [-] (74. A. Ležák [-] ) , V. Němec [-] , M. Kotil [-]

ŽK: 55. D. Pelikán , 69. J. Bílek , 88. J. Holubec - 39. M. Musílek . ČK: 79. T. Hruška .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.