Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 16:30

22.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodovalo oslabení


Branky


0

Domácí si vybudovali náskok v prvním poločase proti deseti hostům. Rozsochatecké béčko si na doplnění sestavy půjčovalo hráče z áčka i dorostu a poslední se dostavil až po první půlce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté nastoupili pouze v deseti a domácí na ně vlétli jako velká voda. Za deset minut měli čtyři obrovské šance. Dvakrát zazvonila pouze tyč. Libici se podařilo po dvaceti minutách vsítit vedoucí branku, hra se potom vyrovnala a pokračovala hlavně ve středu hřiště. Po půl hodině hry nešťastně upadl v šestnáctce hostující obránce, dotkl se rukou míče a z nařízeného pokutového kopu domácí zvýšili své vedení.
Druhý poločas doplnili hosté sestavu, hrál se oboustraně pěkný fotbal a hostům se podařilo po hodině hry snížit. Hráči pokračovali v líbivé hře, ze které domácí dokázali odpovědět po dalších deseti minutách. Zvýšili na tři jedna a to rozhodlo o dalším průběhu hry. Libice ke konci přidala ještě čtvrtý gól a nadprůměrné utkání dovedla do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libice nad Doubravou
Milan Halama-trenér Libice: Hrál se pěkný fotbal nahoru dolů. Od nás bych pochválil hlavně záložníka Martina Říhu

TJ Sokol Rozsochatec B
Dušan Svoboda-předseda Rozsochatce: Věřím tomu, že kdybychom nastoupili kompletní, tak jsme si minimálně bod odvezli. Chtěl bych poděkovat hráčům áčka a dorostu, že nám pomohli doplnit sestavu, jinak jsme hráli snad v sedmi.



Sestavy


TJ Sokol Libice nad Doubravou
R. Pelouch [-] - M. Novotný [-] , P. Šír [-] , D. Červinka [-] , M. Škarýd [-] - V. Vavroušek [-] , D. Venhauer [-] , M. Říha [-] - J. Šťastný [-] , P. Salaqarda [-] , T. Samek [-]

TJ Sokol Rozsochatec B
K. Peňáz [-] - M. Dobrovolný [-] , M. Peňáz [-] , A. Dobrovolný [-] , L. Plodík [-] - J. Mišta [-] , J. Krédl [-] , J. Fiala [-] - D. Svoboda [-] , S. Šimek [-] , K. Bodlák [-]

Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.