Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 16:30

21.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhodnější to bylo z kopce.


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šmolovy začaly první poločas z kopce s patnáctiminutovou převahou.  Podařilo se jim vsítit úvodní gól, na který dokázali hosté odpovědět vyrovnáním z brejku. Hra se potom vyrovnala a domácí se znova ujali vedení 2:1. Keřkovu se však na konci prvního poločasu podařilo vyrovnat. Druhý poločas začali z kopce hosté také převahou s neproměněnými vyloženými šancemi, za to je domácí potrestali po rohu a ujali se vedení. Po vyrovnávacím gólu Keřkova v průběhu druhého poločasu se utkání chýlilo k remízovému konci. Rozhodl však kuriózní vlastní gól Šmolov. Při výkopu brankař trefil vlastního hráče do zad a odražený míč skončil ve vlastní síti. Šťastnější hosté si tak odvezli všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Šmolovy B
J. Opršal: Ve vyrovnaném utkání rozhodl náš ojedinělý vlastní gól. Brankář při výkopu trefil obránce do zad a spadlo mu to tam.

TJ Sativa Keřkov B
J. Krátký: Kdo hrál z kopce měl výhodu. U nás zaslouží obdiv šedesátník M. Dubský, který s přehledem odehrál sobotní áčko i nedělní béčko. Obě utkání odmakal i P. Pavlík



Sestavy



TJ Sativa Keřkov B
J. Zvolánek [-] - L. Dobrovolný [-] , D. Paul [-] , M. Kamarád [-] , M. Dubský [-] - J. Krátký [-] , M. Pavlík [-] , J. Šuška [-] , P. Pavlík [-] - J. Novotný [-] , J. Čepl [-]

Hráči zápasu: M. Dubský , P. Pavlík .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.