3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 10:30

25.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luka prohrály ve Stáji a v tabulce jsou poslední


Branky


0

Hosté jsou v nezávidění hodné situaci. Fotbalově to není nejhorší ale výsledky se nedostavují a úzký kádr sužuje marodka. Oproti tomu v Polné vládne klidná atmosféra. Sapeláci neprohráli ani s Chotěboří ani na hřišti Herálce, odkud se body neodvážejí každý den, a mají pohodových 40 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali agilně - ve čtvrté minutě hlavičkoval V. Koukal, gólman Čermák byl připraven. O minutu později dobře zakombinovali J. Vacek s  Koukalem, jeho střelu však nešťastně srazil Milan Špendlíček. Ve 14. minutě pronikl přes tři hráče Pavel Matějíček, v poslední chvíli zachránil stoper hostí. Poté přišly dva závary v malém vápně hostí, opět bez gólového efektu.V 30. minutě šel V. Koukal sám na gólmana, situaci však nevyřešil dobře. Rovněž střely Patrika Fišera, Vacka a Milana Špendlíčka neskončily v brance Čermáka. Do kabin se tedy šlo za bezbrankového stavu, který byl pro hosty hodně lichotivý, neboť si za prvních 45 minut nic nevypracovali

Do druhé půle trenér Sapeláků Petr Dvořáček přeskupil některé posty s cílem zefektivnit útočnou hru. V 53. minutě po centru Davida Macka byl faulován Pavel Matějíček, penalta se však nekopala.O minutu později našel dlouhý výhoz gólmana Petra Koubka rozběhnutého Davida Macka a ten nedal soupeřově obraně ani gólmanovi šanci  1-0 pro domácí. V 58. minutě P. Fišer dorážel z malého čtverce, avšak  hostující obránce vykopl míč z  čáry. V 68. minutě se musel vytáhnout Petr Koubek, kdy včasným výběhem vyrazil střelu hostujícího útočníka.V 75. minutě hosté z hranice penalty zakončili nad branku . V 85. minutě vystihl David Macko malou domů hostů, zakončil však těsně vedle levé tyče Luk. V 88. minutě přišlo uklidnění pro domácí, J. Vacek utekl hostujícím bekům, byl faulován a David Macko z pokutového kopu zvýšil na 2:0. Parádní gólovou tečku obstaral v 90. minutě Pavel Matějíček, který ošálil dva beky a gólmana Čermáka poslal doslova na párek 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sapeli Polná
Jiří Babínek, trenér Polné: Přestože měl soupeř ve druhé půli územní převahu, tak jsme si vítězství zasloužili. Opravdu vážné šance Luka moc neměli. A když tak nás podržel Petr Koubek a celá naše defenziva, ta pracovala precizně.

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
David Votava, trenér Luk: Utkání bylo o prvním gólu. Pokud bychom ho dali my, bylo by to jiné. Byli jsme dlouho ve hře o body, ale budu se opakovat - jsme ve předu jaloví..



Sestavy


TJ Sapeli Polná
P. Koubek [-] - P. Tržil [-] , P. Takács [-] , T. Reiterman [-] , M. Brnický [-] - P. Matějíček [-] , M. Špendlíček [-] (75. L. Rychetský [-] ) , P. Fišer [-] , J. Vacek [-] - V. Koukal [-] (81. V. Musil [-] ) , D. Macko [-]

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
P. Čermák [-] - M. Boháček [-] , F. Rozmahel [-] , P. Trombelli [-] , L. Vařejka [-] (80. D. Svěrák [-] ) - I. Kucarov [-] , D. Horáček [-] (71. F. Toman [-] ) , J. Hrdlička [-] , P. Hintnaus [-] - P. Navrátil [-] , F. Flesar [-] (71. P. Číhal [-] )

ŽK: 88. P. Trombelli .
Hráči zápasu: T. Reiterman , D. Macko - F. Rozmahel .
Místo: Stáj. Počet diváků: 130.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.