0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 10:15

25.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bíteš hrála s Herálcem bez branek


Branky


0

Bíteš po trenérské rošádě šlape a pluje v klidných vodách tabulkového středu - před dneškem jim patřila 8. příčka se ziskem 34. bodů. Hosté z Herálce byli na tom ještě o 3 příčky a 6 bodů lépe a souboj těchto týmů tedy sliboval uvolněný a ofenzivní fotbal. Místo toho však diváci viděli nervozní a vyhrocené utkání, které chvílemi připomínalo karetní festival.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Předpoklady o poklidném utkání vzaly za své již po dvou minutách. Ivančík zajel do hráče hostí, dostal žlutou a započal přehlídku ostrých zákroků a následných karetních ohodnocení! Nervozní pasáž vyvrcholila v 17 minutě. Nejprve hostující Boháč loktem trefil domácího hráče a šel okusit, zda teče teplá voda. Patrně tekla, protože hned za ním následoval domácí Ivančík, který v protiútoku fauloval a viděl druhou žlutou. Fotbal se poté moc nehrál. Většinou se diskutovalo a když se zrovna hrálo, tak od vápna k vápnu. Optická převaha a další žluté karty byly na straně hostí, kteří však nevystřelili a tudíž nemohli pomýšlet na gól. Od 40. minuty byl k vidění tlak domácích, ale slibnou pozici Pelána i následující sérii rohů vyřešil výborně chytající Žďánský. 

 V kabinách se hráči trochu uklidnili a po přestávce se objevila i fotbalovost. Nezdržela se však v Bíteši dlouho a i v druhé půli se tvrdě dohrávalo, faulovalo a hráči se rozptylovali dlouhými tahanicemi. Hosté byli nejblíže gólu poté, co domácí po závaru odvraceli na břevno. V 75. minutě se ještě snažil střelou uspět hostující Urubčík. Nejvíce však byl i nadále vytížen dnes kvalitní sudí Jahoda - další nervozita vygradovala ostrým zákrokem bítešského záložníka, po kterém se strhly opětovné dohady až nakonec musel být vyveden zdravotník Herálce. A jelikož se už žádná větší příležitost nekonala, rozešly se oba nervózně hrající týmy smírně 0:0 .



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš
Jaroslav Kubec, trenér Bíteše:

TJ Sokol Herálec
Jiří Skála, trenér Herálce: Zbytečně nervózní zápas, ani nevím vlastně proč. Oba týmy jsou bodově v klidu, tak si měly s chutí zahrát. Rozhodně nebyl žádný pokyn z lavičky hrát tvrdě. Jinak remízový zápas, který se asi moc lidem nelíbil.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - J. Horký [-] , L. Kerber [-] , T. Pelán [-] , M. Čech [-] (86. M. Klusák [-] ) - T. Nekuda [-] , J. Pokorný [-] (80. D. Rozum [-] ) , M. Ivančík [-] , L. Střecha [-] - T. Dvořák [-] (75. J. Pohl [-] ) , R. Valsa [-]

TJ Sokol Herálec
M. Žďánský [-] - V. Uchytil [-] , J. Černý [-] , J. Zich [-] , M. Ptaszek [-] - P. Hamák [-] (19. J. Skála [-] ) , J. Ptaszek [-] , D. Urubčík [-] , M. Najman [-] - P. Šustáček [-] , M. Boháč [-]

ŽK: 2. M. Ivančík , 70. T. Dvořák , 84. L. Střecha - 19. P. Hamák , 30. J. Zich . ČK: 17. M. Ivančík - 17. M. Boháč .
Hráči zápasu: L. Kerber - M. Žďánský .
Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.