1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 16:30

24.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř doma padla s Velkou Bíteší


Branky


0

Chotěboř v posledních kolech body ztrácela - remíza v Polné a prohra s Humpolcem. O to víc chtěla naplno bodovat se soupeřem, který na jaře dlouho tápal a bodovat začal až po výměně trenéra. A že se Velké Bíteši pod taktovkou Jaroslava Kubce daří, tak o tom se na hřišti přesvědčil i domácí favorit!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod první půle byl celkem neurovnaný. Hosté přijeli nabuzeni dvěma výhrami a chtěli na ně navázat i v Chotěboři. Hráli agresivně, jednoduše, bez chyb  v obraně. Zto domácí tým hráli špatně. Hráči nebojovali a nepřinutili soupeře k chybám. První poločas byl bez větších příležitostí a skončil zaslouženou bezbrankovou remízou.

Druhý poločas začal radostněji pro domácí tým. Po pěkné, bohužel jediné, akci kdy Somerauer prostržil kolmo na Šimoňáka a ten našel na druhé tyči osamoceného Koutného. Pro toho už nebyl problém míč do prázdné branky uklidit. Domácím to pomohlo. Uvolnili se, ale hosté nepolevili, a proto se další příležitosti nerodili. Naopak hosté každou příležitost k brejku využívali. Dočkali se po rohovém kopu, když v prostoru malého vápna byl nejdůslednější Dvořák. Hra se poté vrátila do zajetých kolejí. Nikdo nechtěl prohrát a na vítězství nemělo ani jedno mužstvo. Šťastnější byli nakonec hosté, protože v poslední minutě využili zaváhání domácího beka Hlaváčka a kontr nadvakrát přetavil ve tři body opět aktivní Dvořák.



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř
Josef Soural, trenér FC Chotěboř: Neodehráli jsme dobré utkání. Možná nejhorší letos. Chyběla nám kvalita a nenahradili jsme ji ani nasazením. Naopak soupeř byl dobře nažhavený a dnes si nezasloužil prohrát. Nikdo z našich hráčů se nedostal ani na slušný průměr. Vše si probereme a budeme bojovat dál. Ve hře je ještě dost bodů.

FC PBS Velká Bíteš
Jaroslav Kubec, trenér Bíteše: Přijeli jsme v takové slepené sestavě - někteří borci asi dali přednost hokeji. No a řekli jsme si, že nemáme co ztratit. Ale řekl bych, že to domácí moc nezvládli , doplatili na agresivitu.



Sestavy


FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - L. Filipský [-] , T. Hromádka [-] , R. Fiala [-] , J. Hlaváček [-] - O. Bělovský [-] , J. Kaplan [-] , M. Somerauer [-] , M. Koutný [-] (86. F. Janda [-] ) - P. Hanousek [-] , M. Odvářka [-] (14. J. Šimoňák [-] )

FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - T. Pelán [-] , L. Střecha [-] , L. Kerber [-] , J. Horký [-] - J. Kubec [-] , T. Nekuda [-] , M. Čech [-] , M. Ivančík [-] (75. O. Loup [-] ) - J. Pokorný [-] , T. Dvořák [-]

ČK: 87. J. Šimoňák .
Hráči zápasu: T. Hromádka - L. Střecha , T. Dvořák .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.