Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 16:30

24.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná remizovala v Herálci


Branky


0

Sousedům z tabulky Herálci a Polné důležité jarní zápasy vyšly a mají k postupu i sestupu relativně daleko. Mohli si to tedy v klidu rozdat o páté a šesté místo.Diváci viděli v tomto utkání 4 branky z toho tři ze značky pokutového kopu a soupeři se rozešli smírně 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku se hrálo v tomto relativně nedůležitém utkání hlavně mezi vápny. Větší vzrušení přišlo až před prvním gólem. Ve 29. minutě odpískal sudí ruku domácích ve velkém čtverci a Szabo poslal Sapeli do vedení. Pak se osmělil i Sokol. Převzal aktivitu, ale vázla mu kominace. Domácí se přesto vyrovnání ještě před přestávkou dočkali, když se rovněž z penalty trefil Milan Boháč - poločas tedy 1:1.

Po půli byli agilnější hosté z Polné. Útočili po stranách a po jedné takové akci prolétl míč nebezpečně napříč celým domácím vápnem, ale nenašla se žádná noha, která by jej poslala do sítě. Změnu na tabuli tak přinesla až 60. minuta. Po chybě gólmana Herálce Milana Žďánského se volný míč dostal až k P.Matějíčkovi a ten upravil na 1:2. Polná mohla přidat i pojistku, ale v 81. minutě nastřelili její hráči pouze tyč. A tak udeřilo na druhé straně. V  86. minutě se po závaru před hostující svatyní pískal faul a kopala se v pořadí již třetí penalta. K exekuci se postavil opět Milan Boháč, který penaltu proměnil a stanovil tak na konečných 2:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Jiří Skála, trenér Herálce: Hosté přijeli hrát fotbal a my neměli svůj den. Po celý zápas jsme tahali za kratší konec a dotahovali. Nakonec se nám podařilo remizovat, po tom průběhu jaký byl to je pro nás bodový zisk.

TJ Sapeli Polná
Jiří Babínek, trenér Polné: Oba týmy chtěly hrát fotbal, lidi viděli i branky. Mohlo to být vše v pohodě nebýt velice špatného výkonu hlavního sudího. Nechci to víc komentovat, počkám si na verdikt disciplinárky..



Sestavy


TJ Sokol Herálec
M. Žďánský [-] - M. Ptaszek [-] , J. Zich [-] , V. Uchytil [-] , J. Černý [-] - J. Bureš [-] (55. P. Šustáček [-] ) , P. Hamák [-] , D. Urubčík [-] , J. Slováček [-] - M. Boháč [-] , M. Najman [-] (25. J. Ptaszek [-] )

TJ Sapeli Polná
P. Koubek [-] - P. Tržil [-] , P. Takács [-] , T. Reiterman [-] , P. Barák [-] - M. Špendlíček [-] (88. P. Fišer [-] ) , J. Szabó [-] (70. M. Kolman [-] ) , P. Matějíček [-] (82. L. Slezák [-] ) , M. Brnický [-] - V. Koukal [-] , D. Macko [-]

Hráči zápasu: J. Zich , J. Bureš - P. Matějíček .
Počet diváků: 220.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.