0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 16:00

21.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec opět vyhrál, tentokrát v Jaroměřicích


Branky


0

Po zápase Jaroměřice - Herálec je zřejmé, že oba soupeři mají úplně jiné starosti. Herálec na jaře vyhrál 3 zápasy, v jednom bral bod a je tak dosavadním nejlepším týmem jara. Ztrácí jen pět bodů na první místo a může se o něj ještě poprat. To Jaroměřice získali jen čtyři body a naplno se zapojují do boje o udržení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

jaroměřice vstupily do zápasu mírným tlakem, hra se však bez větších šancí brzy vyrovnala a ve 31. minutě šel Herálec do vedení. Po dlouhém autu zahrál nedůrazně domácí obránce a Skála pohotově zavěsil. Herálec byl od těchto chvil lepší a mohl přidat do konce poločasu pojistku. Tu však nedal a tak se do kabin odcházelo s těsným výsledkem.

Jaroměřice přidali, Czucz vyslal kolmicí do úniku Rygla, ale ten trefil jen břevno. Hosté odpovědli zakončením z malého vápna, které však šlo nad. Vzruch přinesla 75. minuta, když brankář hostí zahrál mimo vápno rukou. Hra pokračovala a domácí dali gól. Jenže rozhodčí těsně předtím zapískal, neponechal výhodu, dal brankáři jen žlutou kartu a nařídíl volný přímý kop. Ten domáci nedali a jejich závěrečný tlak také vyzněl do prázdna.



Sestavy


FK Jaroměřice nad Rokytnou
K. Klubal [-] - Z. Karásek [-] , D. Karásek [-] , J. Fruhauf [-] , J. Urbánek [-] - D. Hověz [-] , M. Neumann [-] , M. Křivánek [-] , J. Stejskal [-] (79. J. Kopečný [-] ) - J. Rygl [-] , Š. Czucz [-] (75. V. Novotný [-] )

TJ Sokol Herálec
M. Žďánský [-] - M. Ptaszek [-] , J. Zich [-] , J. Černý [-] , V. Uchytil [-] - J. Skála [-] (58. M. Boháč [-] ) , J. Slováček [-] , P. Šustáček [-] (55. L. Cach [-] ) , D. Urubčík [-] - J. Ptaszek [-] , J. Bureš [-]

Hráči zápasu: Z. Karásek - V. Uchytil , J. Skála .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.