3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 16:00

20.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec dál válcuje protivníky


Branky


0

I ve svém třetím jarním zápase byl Herálec jasně lepší než soupeř. Nahrávalo mu k tomu také to, že zatím potkává soupeře z dolních pater tabulky. Tentokrát dokázal soupeřoval brankáře přece jenom překonat a to hned třikrát a tak se radoval z výhry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali lépe a dostávali se do šancí, v první větší se ocitl Bureš, ale dobrou přihrávku minul. Herálec hrál nadále aktivně, ale Třešt bránila pozorně a tak Herálec do vyložených příležitostí nepouštěla. Ne však dlouho, neboť ve 21. minutě obrana Třeště inkasovala. Nechala po rohu otočit se ve vápně útočníka Boháče a ten nedal domácímu brankáři šanci. Velkou šanci spálil do přestávky znovu Bureš, který po centru zprava hlavičkoval těsně vedle. Třešť se do vyložené příležitosti dostala jen jednou, před koncem poločasu, ale příliš starostí Žďánskému nenadělala.

 

Chvíli po návratu z kabin prošel podél lajny až do vápna obránce Uchytil, kličkou do protipohybu se zbavil beka a z úhlu tvrdou ranou rozvlnil síť. Herálec měl trvalou převahu, Třešť se vzchopila mezi 74. až 76. minutou. Ve dvou tutovkách se objevil Mareš, brankář Žďánský si však nulu podržel. V závěru nastřelil Skála zblízka tyč. Třetího gólu se 350 diváků přeci jen dočkalo. Uchytilův trestný kop těsně podél zdi tečoval hostující obránce a Uchytil tím zvýšil na 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Jiří Skála, trenér Herálce: V průběhu celého zápasu jsme byli lepším týmem, výhra je zasloužená. Měli jsme více šancí, ale s výsledkem 3:0 jsem spokojený.




Sestavy


TJ Sokol Herálec
M. Žďánský [-] - V. Uchytil [-] , J. Černý [-] , J. Zich [-] , J. Skála [-] - J. Slováček [-] , F. Bureš [-] (57. M. Najman [-] ) , D. Urubčík [-] , L. Cach [-] - P. Šustáček [-] (89. M. Ptaszek [-] ) , M. Boháč [-]

TJ Slavoj Třešť
D. Pešta [-] - M. Tausch [-] , O. Procházka [-] , J. Trnka [-] , L. Rod [-] (72. J. Vrátil [-] ) - O. Sedláček [-] (62. M. Lacina [-] ) , M. Kodys [-] , M. Mareš [-] , J. Novotný [-] - J. Chalupský [-] (80. P. Kubala [-] ) , M. Krejčí [-]

Hráči zápasu: M. Boháč , V. Uchytil - M. Mareš .
Počet diváků: 350.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.