3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.04.2015 15:30

18.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dohrávce 18. kola porazil Herálec Světlou a přiblížil se čelu soutěže


Branky


0

V řádném termínu 5.dubna se utkání neodehrálo a tak přišla tato dohrávka na řadu dnes. Hosté ze Světlé po domácí výhře v minulém kole pomýšleli na nějaký bodový zisk, v tabulce se jim nyní hodí každý. Ale všechny body v tomto kvalitním utkání brali domácí, kteří po dvou prohrách zvítězili a přiblížili se na 6 bodů Ždírci a Chotěboři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku dnešního zápasu se hrál dnes v Herálci velice kvalitní a ofenzivní fotbal, který se divákům musel líbit. Ve 4. minutě zahrávali domácí již druhý roh a střelou zblízka se v něm prosadil domácí Michal Najman. Ale za 6 minut bylo vyrovnáno. Po centru zprava nejvýše vyskočil hostující kanonýr Křikava 1:1 . Ofenzivní utkání pokračovalo a ve 22. minutě se diváci dočkali dalšího gólu.Šustáček zatáhl míč po levé straně, přihrál Burešovi a ten předal volnému Skálovi, který již nezaváha- 2:1 pro domácí. D konce poločasu se hrál pohledný duel nahoru dolů, ale střelecky se již nikdo neprosadil. Ke konci poločasu musel střídat tvořivý domácí záložník David Urubčík.

Ve druhém poločase pokračoval útočný fotbal - domácí se nezatáhli a chtěli přidat brankovou pojistku, hosté se zase snažili utkání srovnat. V 53. minutě přišel Hamák na místo Šustáčka a od začátku dával o sobě na levé straně vědět. Důležitý moment přišel ve 62. minutě kdy se vyznamenal domácí brankář Milan Žďánský při gólové příležitosti sklářů. Definitvní rozuzlení přišlo v 83. minutě kdy se prosadil dříve zmiňovaný agilní Petr Hamák a upravil na konečných 3:1 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Jiří Skála, trenér Herálce: Šli jsme rychle do vedení, ale místo abychom kontrolovali hru, nechali jsme hrát a vyrovnat Světlou. Pak jsme se vrátili k zodpovědné hře a vybojovali vítězství, po těch prohrách jsme ho potřebovali!

FK Bohemia Světlá nad Sázavou
Miloslav Kafka, trenér Světlé: Pěkný zápas, atraktivní pro diváky! Nám chyběla lepší produktivita, zápasu by více slušela remíza...



Sestavy


TJ Sokol Herálec
M. Žďánský [-] - V. Uchytil [-] , O. Černý [-] , J. Ptaszek [-] , L. Cach [-] - J. Skála [-] , J. Slováček [-] , D. Urubčík [-] (44. J. Ptaszek [-] ) , P. Šustáček [-] (53. P. Hamák [-] ) - M. Boháč [-] , M. Najman [-]

FK Bohemia Světlá nad Sázavou
J. Adamec [-] - J. Vaňásek [-] (75. M. Muzikář [-] ) , L. Vodička [-] , J. Valenta [-] , B. Císař [-] - L. Rezek [-] , D. Valenta [-] , P. Čuřík [-] , M. Kafka [-] - M. Křikava [-] , J. Štros [-]

Hráči zápasu: O. Černý , M. Žďánský - J. Adamec .
Počet diváků: 180.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.