2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru kola zvítězili domácí a jsou v čele tabulky


Branky


0

Souboj nejlépe postavných týmů tabulky vyzněl lépe pro domácí, kteří se usadili na čele tabulky, pravě před Moravcem, který má ovšem zápas k dobru

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Asi málo kdo čekal před začátkem soutěže, že až se potkají dva nováčci ve 20. kole, tak že to bude přímý boj o první místo. Ovšem výborně hrající Dukovany a Moravec si svými výsledky řekli o pozornost a mají zatím nejlepší pozici v boji o postup. Na zápas si udělalo cestu i hodně diváku, kteří vytvořili skvělou atmosféru. Domácí Dukovany se po krásné střele Prokeše z 6. minuty dostali do rychlého vedení, které jim zústalo až do poločasové přestávky. Ve druhém poločase jsme viděli ještě dvě branky a to po jedné na každé straně. V 63 minutě se porychlém brejku prosadil domácí kapitán Koníř. Hosté zápas nezabalili a o minutu později se po hlavičce prosadil Černý. Celé utkání se hrálo ve vysokém tempu a hráči ze sebe vyždímali všchny svoje síly. Nakonec se ze všech bodů radovali Dukovany, které tak sesadili Moravec z první příčky a minimálně do dalšího kola se můžou pyšnit jako vedoucí celek soutěže. 



Sestavy


SFK Dukovany 2001
M. Macháček [-] - J. Veselý [-] (55. M. Němec [-] ) , L. Vystrčil [-] , J. Balík [-] (66. J. Železník [-] ) , Z. Prokeš [-] - P. Sedláček [-] (70. O. Horák [-] ) , I. Koníř [-] , M. Fojtášek [-] , P. Jílek [-] - J. Černý [-] , K. Pelikán [-]

TJ Moravec
R. Toufar [-] - T. Smolík [-] , P. Juračka [-] , T. Toufar [-] , F. Kudiovský [-] (79. F. Černý [-] ) - P. Kudiovský [-] , J. Hladík [-] , F. Kovář [-] , P. Červinka [-] - M. Černý [-] , L. Slavíček [-] (84. O. Broža [-] )

ŽK: 37. J. Balík , 53. J. Veselý - 77. L. Slavíček , 83. T. Smolík , 87. T. Toufar .
Hráči zápasu: I. Koníř - F. Kudiovský .
Místo: Dukovany. Počet diváků: 230.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.