Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín deklasoval Přibyslavice na jejím hřišti


Branky


0

Výsledek odpovídá postavení týmů v tabulce. Domácí potřebovali už zvítězit, ale rozjetý Měřín byl proti a v zápase jasně dominoval a drží si stále nadějnou pozici v boji o postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V převážné většině prvního poločasu se hrál opatrný fotbal a oba týmy hrály zodpovědně dozadu. Ve 40. minutě po krásné přihrávce Robotky poslal hosty do vedení Bublan. O dvě minuty později to mohlo být o dvě branky, Kružík potáhl míč, nahrál na zcela volného Šoukal, ale ten svoji šanci trestuhodně zahodil. Do druhého poločasu nastoupili lépe hosté a vytvořili si tlak, který vygradoval v 55. minutě, kdy krásnou akci předvedli Šoukal s Řezníčkem, a druhý jmenovaný přihrál před prázdnou branku na Robotku, který v jasné pozici nezaváhal a poslal hosty do dvoubrankového vedení. V 62. minutě se po stažení Kružíka v pokutovém území domácích kopal pokutový kop, ke kterému se postavil Robotka a nekompromisní střelou do středu branky přidal svůj druhý zásah v utkání. Od Robotky to nebylo vše a v 70. minutě po přihrávce Doležala se prosadil po třetí, chytrou střelou ze strany. Měřín utkání kontroloval a vytvořil si několik dalších příležitostí. Poslední branka padla v 80. minutě, po dlouhém autu Robotky postupoval sám na brankáře Doležal a z úhlu ho dokázal prostřelit. Výsledek zápasu ukazuje, v jakém jsou oba týmy rozpoložení, Měřín bojuje o postup a naopak Přibyslavice je stále na posledním místě.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Měřín
Petr Munduch, trenér Měřína: Od začátku zápasu jsme diktovali tempo hry a měli ho plně pod kontrolu. Zápas jsme vyhráli rozdílem třídy.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
V. Šimeček [-] - M. Karafiát [-] , J. Kolman [-] , V. Škorpík [-] , V. Carda [-] - T. Polovčík [-] , D. Samek [-] , M. Picamus [-] , L. Matějek [-] - I. Samek [-] , A. Palát [-]

TJ Jiskra Měřín
P. Sysel [-] - M. Hladík [-] , T. Bublan [-] , M. Matoušek [-] , K. Kružík [-] (75. D. Jonáš [-] ) - L. Řezníček [-] , D. Robotka [-] (84. P. Chaloupka [-] ) , M. Kolda [-] , J. Šoukal [-] - T. Vokoun [-] (60. L. Doležal [-] ) , J. Kučera [-]

ŽK: 35. M. Kolda , 72. J. Kučera .
Hráči zápasu: D. Robotka .
Místo: Přibyslavice. Počet diváků: 85.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.