Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 16:30

26.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Cerekev doma podlehla Lípě 1:7


Branky


84. P. Kříž - 16. R. Sláma , 39. P. Souček , 47. R. Sláma , 51. L. Starý , 57. J. Prokš , 62. P. Souček , 66. S. Böhm
0

Sestupující Horní Cerekev se loučila s I. B třídou utkáním 26. kola proti Lípě. A nutno dodat, že si loučení představovala rozhodně jinak. Ve značně kombinované sestavě nestačila na dobře hrající celek Lípy a konečné skóre se zastavili na poměru 1:7. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Silně oslabený domácí tým, kterému chybělo hned šest hráčů ze základní sestavy, vstupoval do utkání doplněn o několik dorostenců a snažil se o dobrý výsledek. Avšak na dobře hrajícího soupeře nestačili. Hru hostů skvěle dirigoval zkušený Radek Sláma, což se projevilo hned po přestávce, kdy hosté nastříleli v krátkém sledu dvě branky. Zbytek utkání se následně dohrával jen z povinnosti a Lípa tak odjížděla z Horní Cerekve s třemi body a vysokou výhrou 1:7.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Cerekev
Jiří Topka, trenér Horní Cerekve: Před utkáním nám odjeli asi sedm hráčů ze základní sestavy, takže jsme kádr museli doplnit o dorostence. No a samozřejmě i proto zápas vypadal tak, jak vypadal.

TJ Sokol Lípa
Zdeněk Jungvirt, trenér Lípy: Utkání jsme vyhráli vysokým rozdílem a ještě jsme neproměnili několik příležitostí. Klidně mohlo být skóre i vyšší.



Sestavy


SK Horní Cerekev
J. Bartoška [-] - J. Plachý [-] , A. Šimák [-] (44. J. Petrák [-] ) , Š. Filsoch [-] , J. Šetek [-] - M. Duba [-] , M. Šimák [-] , J. Havel [-] , H. Novák [-] - J. Mezera [-] , P. Kříž [-]

TJ Sokol Lípa
P. Vašák [-] - J. Kutlvašr [-] , M. Prokš [-] , R. Souček [-] , F. Šimek [-] - M. Kříž [-] , P. Souček [-] , L. Starý [-] , R. Sláma [-] (56. L. Havel [-] ) - S. Böhm [-] , J. Prokš [-] (73. J. Heppner [-] )

ŽK: 53. H. Novák , 55. M. Šimák , 67. J. Petrák , 67. P. Kříž , 69. J. Havel , 70. M. Duba - 36. F. Šimek , 69. F. Šimek , 70. L. Havel .
Hráči zápasu: J. Mezera , J. Havel - J. Prokš , P. Souček .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.