Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledečtí nadělili Lípě šestibrankový debakl


Branky


0

Novopečený mistr I. B třídy sk. A Ledeč nad Sázavou, která si minulé kolo předčasně pojistila postup do vyšší soutěže, mohla nastoupit do utkání bez jakékoliv nervozity a bylo to znát. Herní pohoda ledečských fotbalistů byla patrná již od první minuty. Fotbalisté Ledče nasázeli Lípě celkem šest branek a potvrdili tak svoji dominanci v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poprvé se domácí fotbalisté prosadili již v 8. minutě, kdy se ve své šanci nemýlil Filip Gramer. Do konce první půle stačili ledečtí ještě zvýšit svoje vedení na 2:0, když se prosadil Voplakal. V první půli si Lípa vytvořila pár příležitostí, ty však neohrozili Bezděkovu branku.

 

Ve druhém poločase se hosté s míčem potkali už jen zřídkakdy. Jediným týmem na hřišti se stala Ledeč a nasázela do sítě bezmocného brankáře Vašáka další čtyři branky. Postupně se trefili Jakub Gramer, dvakrát Filip Gramer, který tak zkompletoval hattrick, a konečnou podobu skóre dal ledečský kanonýr Trpišovský.



Ohlasy k zápasu


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Martin Turek, trenér Ledče nad Sázavou: Na hřišti jsme celkově byli rychlejší, kluci dali pár krásných gólů a třemi body jsme stvrdili postup.

TJ Sokol Lípa
Zdeněk Jungvirt, trenér Lípy: Prohráli jsme zaslouženě, protože jsme nedokázali proměnit svoje příležitosti v prvním poločase. Ledeč ovšem kvalitní soupeř, který si rozhodně zasloužil vyhrát a zaslouží si také postup do I. A třídy.



Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - O. Martinek [-] , P. Pešek [-] , D. Prchal [-] , M. Svoboda [-] - M. Toula [-] , J. Gramer [-] (76. M. Pajer [-] ) , F. Gramer [-] (82. J. Staníček [-] ) , J. Šotola [-] - J. Voplakal [-] (59. M. Trpišovský [-] ) , M. Turek [-]

TJ Sokol Lípa
P. Vašák [-] - M. Fejt [-] , M. Prokš [-] , R. Souček [-] , F. Šimek [-] (46. J. Kutlvašr [-] ) - P. Souček [-] (59. J. Havel [-] ) , R. Sláma [-] (79. L. Havel [-] ) , L. Starý [-] , J. Prokš [-] - M. Fejt [-] , M. Kříž [-]

ŽK: 32. M. Fejt , 56. R. Sláma .
Hráči zápasu: F. Gramer , J. Gramer - M. Kříž , P. Vašák .
Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.