Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Humpolce nerozhodně s Kostelcem


0

Před nepočetným publikem, které dalo přednost semifinále hokejového mistrovství světa, se na humpoleckém hřišti představil průběžně třetí tým Kostelce. Domácí juniorka měla po první půlu našlápnuto k dalšímu zajímavéhmu výsledku, nicméně druhý poločas kostelečtí zabrali a odvezli si z Humpolce alespoň jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Humpolecká juniorka bez tří hráčů základní sestavy (Paťhy, Kříženeckého a Bláhy) začal utkání solidně. Předváděla pěknou kombinační hru a první poločas byl především v její režii, což dokázala vyjádřit i gólově. Po hezkých akcích se po půlhodině hry prosadil nejprve Kubíček. O minutu později však dokázal srovnat kostelecký Procházka. Ve 38. minutě ovšem znovu strhnul vedení na stranu Humpolce Žatečka a o minutu později na svoubrankový rozdíl zvýšil Beránek.

 

Do druhého poločasu už vstoupili aktivněji hosté. Přitlačili domácí tým a po chybách obrany nejprve snížil v 58. minutě Gavallér a v 84. minutě zajistil bod pro hosty Kočí. 



Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec B
Imrich Brdečka, trenér Humpolce B: Vzhledem k situaci, kdy nám opravdu scházeli tři kvalitní hráči, navíc někteří hráči byli nachlazeni, tak si myslím, že hráči skutečně podali maximální výkon, kterého byli v tomto utkání schopni. I s tím bodem jsem celkem spokojený, i když za stavu 3:1 bychom výsledek asi měli udržet, nicméně musím sportovně uznat, že soupeř si dnes bod zasloužil.

SK Kostelec
Josef Láznička, trenér Kostelce: Myslím, že jsme na hřišti Humpolce odehráli solidní a vyrovnaný zápas. Bohužel jsme však na konci první půle udělali dvě hrubé chyby a prohrávali jsme 3:1. Nicméně ve druhém poločase se domácí trochu zatáhli a trochu povolili, čehož jsme využili a srovnali jsme. S bodem jsem určitě spokojený a i celkový výkon nebyl špatný.



Sestavy


AFC Humpolec B
V. Brávek [-] - M. Pecha [-] , P. Fikar [-] , M. Metál [-] , F. Kubíček [-] (46. L. Bláha [-] ) - M. Šilpoch [-] , T. Doležal [-] , J. Skryja [-] , A. Beránek [-] - J. Žatečka [-] , J. Prokop [-]

SK Kostelec
M. Cháb [-] - P. Čírtek [-] , M. Smejkal [-] , J. Procházka [-] , A. Procházka [-] - M. Kočí [-] , M. Fejt [-] (77. M. Ileček [-] ) , M. Sekan [-] , M. Pech [-] (87. M. Tichánek [-] ) - M. Číhal [-] , F. Gavaller [-]

ŽK: 75. M. Metál .
Hráči zápasu: J. Prokop , F. Kubíček - M. Fejt , M. Kočí .
Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.