1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mírovka zvítězila na hřišti Jiřic


Branky


0

TJ Sokol Mírovka, průběžně druhý tým tabulky, zajížděla na své víkendové utkání na půdu posledních Jiřic. Vyrovnané utkání spělo k zasloužené remíze, tu však odmítl v 84. minutě Netopilík, který rozhodl o tom, že si Mírovka z Jiřic odveze všechny tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí však začali utkání výborně. Již ve druhé minutě se prosadil Ondřej Sadský. Další dvě velké šance dokázal perfektně zlikvidovat gólman hostí. Mírovka se po dvaceti minutách hry dočkala vyrovnání, když se ve své šanci nemýlil Němec. Na poločasovou přestávku se tak odcházelo za nerozhodného stavu 1:1.

 

Druhý poločas oba týmy předváděly vyrovnanou hru. Především domácí tým se proti průběžně druhé Mírovce vyburcoval k vysokému nasazení. Když už vše nasvědčovalo tomu, že si oba týmy rozdělí po jednom bodu, udeřil v 84. minutě mírovský Netopilík, který strhl vedení na stranu hostů a rozhodl tak o konečném výsledku utkání 1:2.



Ohlasy k zápasu


SK Jiřice
Stanislav Sadský, vedoucí týmu Jiřic: V dnešním utkání jsme měli trochu smůlu. Kluci hráli dobře a proti druhému týmu tabulky podali skutečně výborný výkon. Myslím, že jsme si alespoň bod zasloužili.

TJ Sokol Mírovka
Karel Heřmánek, vedoucí týmu Mírovky: Na utkání jsme odjeli v neúplné sestavě, navíc jsme konec utkání odehráli v deseti lidech. Naštěstí jsme na konci dokázali rozhodnout utkání v náš prospěch, za což si celý tým zaslouží pochvalu.



Sestavy


SK Jiřice
M. Krupička [-] - A. Borovička [-] , M. Trnka [-] (75. P. Maděra [-] ) , M. Novák [-] , F. Jiřík [-] , J. Jůzl [-] - M. Jirků [-] , M. Sadský [-] , P. Příhoda [-] - J. Rohovec [-] , O. Sadský [-]

TJ Sokol Mírovka
J. Beděra [-] - R. Vrba [-] , D. Dvořák [-] (90. P. Dvořák [-] ) , M. Martínek [-] , P. Heřmánek [-] - J. Mejstřík [-] , M. Vácha [-] (85. P. Rázl [-] ) , R. Němec [-] (80. R. Kverek [-] ) , M. Netopilík [-] - P. Lacina [-] , L. Semelka [-]

ČK: 71. R. Vrba .
Hráči zápasu: O. Sadský , F. Jiřík - J. Mejstřík , J. Beděra .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.