Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Cerekev podlehla juniorce Chotěboře


Branky


0

Horní Cerekev, kterou se sedmnácti body čeká urputný souboj o záchranu v soutěži, přivítala na domácí půdě juniorku Chotěboře. Za domácí tým však ve značně improvizované sestavě nastoupili hned čtyři mladší dorostenci. Rezerva Chotěboře však utkání v Horní Cerekvi zvládla a zvítězila s přehledem 2:5. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním dějství měli mírnou převahu hosté z Chotěboře, ovšem dlouhé minuty se do větší gólové příležitosti nedostali. Až ve 40. minutě se po rohu prosadil hlavou Dvořák, který zblízka prostřelil brankáře.

Čtyři minuty po vstupu do druhého dějství zvyýšil na dvoubrankové vedení chotěbořský Krédl, které o sedm minut později ještě zvýšil Běloušek. Drobná naděje pro domácí přišla v 69. minutě, kdy byl odpískán pro Horní Cerekev pokutový kop, k němuž se postavil Havel a snížil na 1:3. O dvě minuty později dokonce Kůta snížil na rozdíl jedné branky ovšem odpověď Chotěboře přišla v zápětí. V 75. minutě vstřelil svou druhou branku v utkání Krédl a v 78. minutě jej napodobil Dvořák a dal tak skóre konečnou podobu 2:5.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Cerekev
Vítězslav Skopal, člen realizačního týmu Horní Cerekve: Nastoupili za nás čtyři mladší dorostenci, takže naše sestava byla značně improvizovaná. Není to sice omluva pro naši prohru, ale musíme si uvědomit, že pro některé kluky to byl jejich vůbec první start v I. B třídě.

FC Chotěboř B
Jiří Turek, trenér Chotěboře B: Kromě deseti minut, které jsme asi trochu vypustili a soupeř toho využil, jsme hráli opravdu výborně. Po vyrovnání soupeře jsme k hráčům začal trochu výrazněji mluvit a oni zápas perfektně dovedli k vítěznému závěru.



Sestavy


SK Horní Cerekev
M. Soukup [-] (46. P. Chadim [-] ) - J. Šetek [-] , J. Plachý [-] , Š. Filsoch [-] , M. Duba [-] - J. Havel [-] , M. Šimák [-] , L. Suchý [-] , M. Kůta [-] - J. Mezera [-] , H. Novák [-] (82. O. Musil [-] )

FC Chotěboř B
P. Kudla [-] - R. Fiala [-] , R. Odvářka [-] , D. Čapek [-] , J. Neuvirth [-] - F. Tůma [-] , J. Ondráček [-] , M. Běloušek [-] (67. P. Ledvinka [-] ) , L. Dvořák [-] - J. Šimoňák [-] , P. Krédl [-] (81. M. Málek [-] )

ŽK: 59. J. Šimoňák .
Hráči zápasu: M. Kůta , J. Havel - R. Odvářka , L. Dvořák .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.