0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Kostelec měl takřka po celou dobu utkání územní převahu a v úvodním dějství si vytvořil několik brankových příležitostí, které ovšem nedokázal dotáhnout do úspěšného konce.

 

Ve druhé půli domácí přidali ještě více na úsilí a přitlačili hosty z Lípy do hluboké defenzivy. Dobře fungující obrana hostí však odolávala. Kostelec si do konce utkání vytvořil ještě několik dalších velkých šancí, nicméně nedokázal je přetavit v rozhodující branku a utkání tak skončilo bezbrankovou remízou.



Ohlasy k zápasu


SK Kostelec
Josef Láznička (SK Kostelec, trenér): Bylo to vyrovnané utkání, ale pro nás je remíza samozřejmě ztráta. Měli jsme více ze hry, více šancí, ovšem Lípa dobře bránila a má dobrý mladý a bojovný tým. Nám navíc chybělo několik hráčů ze základní sestavy.

TJ Sokol Lípa
Michal Kříž (TJ Sokol Lípa, záložník): Jeli jsme do Kostelce pouze v jedenácti lidech, navíc muselo nastoupit několik dorostenců a hráčů z B týmu. Takže vzhledem k tomu, v jaké sestavě jsme na utkání odjížděli, tak jsme za bod rádi. Prakticky celý zápas jsme pouze bránili. Kostelec měl sice hodně šancí, ale nedokázal je proměnit.



Sestavy


SK Kostelec
R. Špejtek [-] - R. Ohnsorg [-] , J. Procházka [-] , P. Čírtek [-] , M. Číhal [-] (85. V. Duben [-] ) - M. Ileček [-] , M. Smejkal [-] , M. Sekan [-] , A. Procházka [-] - F. Gavaller [-] , M. Kružík [-]

TJ Sokol Lípa
P. Vašák [-] - M. Fejt [-] , R. Krpálek [-] , R. Souček [-] , M. Prokš [-] - M. Fejt [-] , M. Kříž [-] , F. Šimek [-] , L. Havel [-] - P. Bouda [-] , J. Prokš [-]

Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.