Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté z Ledče se od začátku utkání začali projevovat jako favorité a držení míče bylo více pod jejich kontrolou. Ve 20. minutě přišlo první zaváhání domácí obrany. Dvořák špatně přihrál a následný brejk proměnil Trpišovský. I Chotěboř se dostala do šance, nicméně Ledvinka v dobré pozici svatyni hostů minul. Ve 34. minutě šla Ledeč do do dvoubrankového vedení. Nepovím zahrál ze 40 metrů volný přímý kop na bránu domácích a balon doplachtil až do sítě. Před koncem prvního dějství ještě stačila Chotěboř snížit stav utkání, když se z přímého kopu trefil Čapek. 

 

 

Druhý poločas přinesl především boj o střed hřiště. Šance nepřicházely z žádné strany až do 89. minuty, kdy výhru hostů potvrdil brankou Šotola. 



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř B
Jiří Turek (FC Chotěboř B, trenér): Byli jsme nuceni vystřídat velice brzy oba útočníky a kluci, kteří místo nich nastoupili se s tím nedokázali až tak dobře popasovat. Byli jsme tedy oslabení a nedokázali jsme Ledeč přehrát.

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Martin Turek (FC Kovofiniš Ledeč nad Sázavou, trenér): Věděli jsme, že to bude těžké utkání, jako každé hrané na hřišti soupeře. Navíc nás čekala rezerva, což je vždy ošidné. Soupeř nastoupil se spoustou běhavých mladíků, kteří byli ovšem kvalitní na míči. Vstup do utkání se nám povedl. Když jsme vedli 2:0, tak nic nenasvědčovalo, že ze zápasu bude drama. Ovšem Chotěboř se dostala zpět do hry parádně provedeným trestným kopem a na začátku druhého poločasu nás zatlačila na naší polovinu, ale žádnou vážnější šanci si nevytvořila. Byly tam dvě střely ze střední vzdálenosti, se kterými si Bezděk bez problému poradil. A když jsme za prudkého deště přidali díky Šotolovi třetí branku do otevřené domácí obrany, bylo jasné, že si do Ledče odvezeme tři body.



Sestavy


FC Chotěboř B
P. Chalupa [-] - M. Málek [-] , D. Čapek [-] , M. Dočkal [-] , J. Neuvirth [-] - F. Tůma [-] , L. Dvořák [-] , M. Běloušek [-] , P. Ledvinka [-] - P. Krédl [-] (17. A. Doležal [-] ) , T. Kohout [-] (20. . Pelikán [-] )

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - P. Pešek [-] , J. Pešek [-] , D. Prchal [-] , M. Svoboda [-] - J. Voplakal [-] , J. Gramer [-] , M. Toula [-] , M. Nepovím [-] , J. Šotola [-] - M. Trpišovský [-]

Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.