Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Rantířově se hrál spíše bojovný zápas na těžkém terénu


Branky


0

Rantířov zažívá po dobrém startu menší výsledkovou krizi, ale tým Rantířova je již zachráněn. Želetava získala konečně bod z venku, i když sahala po třech bodech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na začátku utkání v 10. minutě Vacek zatáhl míč na pravou stranu a poté vybídl Kozáka, ten krásným pasem předložil míč Bartejsovi, který před brankářem Tománkem nezaváhal, 1:0. V 18. minutě Michal Vrbka rozehrával rohový kop, z toho hosté nejprve trefili břevno a potom se nejlépe zorientoval ve vápně Jičínský, který z dorážky srovnal na 1:1. Ve 26. minutě Kubík střelou z dálky zkoušel pozornost hostujícího brankáře, kterého vůbec nepřekvapil. Ve 37. minutě Bartejs rozehrál rohový kop, ke kterému se dostal Vostál a pomocí jednoho hostujícího hráče vstřelil gól. Ve 42. minutě Šťastný ve vyložené šanci minul bránu. 

Ve druhém poločase ve 48. minutě stálo na domácí straně velké štěstí, protože Martin Vrbka dělovkou z hranice velkého vápna nastřelil tyč. V 53. minutě Michal Vrbka využil hrubky v domácí obraně a srovnal na 2:2. V 57. minutě Kubík přihrál Vackovi, ten mu přihrávku vrátil a zakončující Kubík střílel jen mimo bránu. V 60. minutě domácí obrana začala chybovat a jejího nedůrazu využil Simandl a strhl vedení na svoji stranu. V 72. minutě nenápadná přihrávka do vápna, kde brankář se stoperem zazmatkovali a toho využil Kubík, který chytrým lobem srovnal na 3:3. V 77. minutě se dostal do brejku Bartejs a brankář Toman jeho šanci zlikvidoval. Poté si obě mužstva hlídaly remízový stav až do 90. minuty.



Ohlasy k zápasu


TJ Ježek Rantířov
Radek Pavlíček, asistent trenéra Rantířova: Hráli jsme doma, a tudíž jsme chtěli vyhrát a tím si zajistit účast v dalším roce v I. A třídě, ale bohužel se nám to nepodařilo. Vinou může být i čtvrteční dohrávka proti Budišovu, protože síly hráčům ubývaly. I když jsme prohrávali, tak jsme dokázali otočit nepříznivý výsledek, toho si strašně moc cením.

Sokol Želetava
Pavel Dvořák, trenér Želetavy: Hřiště bylo v Rantířově velmi špatný a těžko se něm hrálo. Domácí na nás vlítli velmi aktivně na začátku zápasu. V kabině jsem zvýšil hlas a ve druhém poločase jsme se zlepšili a díky bojovnosti jsme získali cenný bod. Za to musím hráče pochválit.



Sestavy


TJ Ježek Rantířov
A. Krupica [-] - P. Pavlíček [-] , L. Kalný [-] , D. Vaněk [-] , L. Horáček [-] - P. Šťastný [-] , L. Vostál [-] , L. Kubík [-] , J. Kozák [-] - M. Vacek [-] , J. Bartejs [-]

Sokol Želetava
M. Tománek [-] - T. Polenda [-] , D. Jičínský [-] , V. Jakeš [-] , M. Vrbka [-] - J. Šrutka [-] , Š. Vladeka [-] (89. M. Malík [-] ) , M. Čurda [-] (83. M. Pavela [-] ) , T. Simandl [-] - V. Čurda [-] (54. Z. Daniel [-] ) , M. Vrbka [-]

ŽK: 27. P. Šťastný , 45. J. Kozák , 47. L. Vostál , 51. D. Vaněk - 24. M. Čurda .
Hráči zápasu: L. Kubík - J. Šrutka , T. Simandl .
Místo: Rantířov. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.