3:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice tahaly za kratší konec, ale přesto vyhrály


Branky


0

Hrotovice musely v zápase proti Štěpánovu dotahovat, ale v závěru utkání strhly vítězství na svoji stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým na jaře doma ještě nevyhrál a nezačal dobře ani tentokrát. Domácí sice hosty zatlačili na svoji polovinu, ti však hráli zataženi a rychlé brejky dělaly domácím problémy. V 15´ domácí Růžička ukopl soupeři míč na rohový kop a rozhodčí k překvapení všech odpískal pokutový kop, kterým šli hosté  Svobodou do vedení. Ve 29´kopal domácí Škoda penaltu, brankář hostí chytil. Rychlý brejk proměnili hosté v 31´ , kdy rychlou akci zakončil dorážkou Veselský. Důležité bylo, že do přestávky domácí Hrůza hlavou po rohovém kopu snížil a domácí se dostali do hry.

Po přestávce měli domácí více ze hry, měli šance, Furiš šel sám na brankáře, ten bravůrně zachránil. Hned na to Hrůza střelou z vápna vyrovnal a domácí zvýšili tlak. Salák sice dal 3. gól, rozhodčí jej pro ofside neuzna, další hlavičku Saláka výborně zneškodnil brankář hostí Kubíček. Domácí rozhodli v samém závěru, kdy pas Furiše skluzem dostal do sítě Salák. Tři body jsou pro domácí důležité. Měli jsme vyhrát 5:2, hodnotil po utkání domácí trenér Jan Dobrovolný, nakonec se k nám přiklonilo v závěru štěstí.

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice
Jan Dobrovolný, trenér Hrotovic: Jsou to pro nás cenné body v boji o záchranu.

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
Ivo Jílek, trenér Štěpánova: Měli jsme problémy opět se zraněním. Zranil se nám Kovalchuk, Sedláček a Šikula. Ve druhém poločase byli zkraje domácí lepší. Hosté rozhodli v závěru utkání, kdy nastal sporný moment ohledně ofsajdu, ale rozhodčí hru pustili. Kluci bojovali, ale bohužel to nestačilo na body.



Sestavy


Sokol Hrotovice
J. Slatinský [-] - M. Růžička [-] , M. Hrůza [-] , Z. Bláha [-] , J. Novák [-] - M. Holoubek [-] , Z. Holoubek [-] , F. Pekárek [-] (46. P. Furiš [-] ) , L. Škoda [-] - M. Salák [-] , R. Fiala [-]

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
V. Kubíček [-] - V. Císař [-] , M. Novák [-] , M. Svoboda [-] , T. Brázda [-] - T. Samek [-] , D. Kintr [-] (34. A. Janeček [-] ) , P. Karásek [-] , V. Kutnyk [-] - J. Veselský [-] , A. Svícenec [-]

Hráči zápasu: V. Kubíček , M. Novák .
Místo: Hrotovice. Počet diváků: 200.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.